Skanska

Projekteringsledare Hus Sydost - Kalmar/Karlskrona/Växjö/Linköping/Jönköping

Projekteringsledare i Hus Sydost

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och framgång på marknaden.

 

Vi i Hus Sydost är glada och stolta över att erhålla förtroendet att på uppdrag av våra kunder ansvara för byggnation av bostäder, kommersiella fastigheter och samhällsbyggnader såsom skolor och sjukhus. Vi har egen projektutveckling av både kommersiella fastigheter och bostäder vilket ger oss stora möjligheter att tidigt ta fram optimerade, kvalitativa och hållbara projekt där du som projekteringsledare blir en av våra nyckelpersoner. Vi har kontor i såväl Kalmar, Karlskrona, Växjö, Linköping & Jönköping så det är till någon av dessa orter som vi söker en ny kollega.

 

Arbetsuppgifter

Som projekteringsledare kommer din huvudsakliga uppgift vara att skapa rätt förutsättningar och mervärde för våra kunder samt säkerställa att projekteringen möter Kundens, samhällets och Skanskas krav. Du leder, styr och samordnar projekteringen från tidigt skede till färdig bygghandling och kommer ha en stor möjlighet att utvecklas då vi jobbar i nära samarbete i väl sammansatta team med projektörer, installationsledare, digitala ledare, inköp och produktion. Vårt mål är att ta fram hållbara produkter som är optimerade för kundens behov utifrån mål, krav, hållbarhet och kvalitet. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

 

Är du rätt för rollen som projekteringsledare?

Vi söker dig som har erfarenhet inom projektering och samordning med minst fem års erfarenhet av entreprenadverksamhet och projektering. Du är strategisk och resultatinriktad och arbetar troligen i dagsläget inom byggbranschen. Det är viktigt för dig att leverera goda resultat i rätt tid och du kan prioritera din tid för att skapa en bra framdrift i projekteringen. Vi tror även att du drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med duktiga och engagerade medarbetare.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som ”Bygger ett bättre samhälle”.

 

Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Skanska satsar på projekteringen då vi är övertygade om att det är en viktig framgångsfaktor i projekten. Det pågår ett centralt arbete inom Skanska med fokus på projektering (produktion/inköp/kalkyl) där vår egen projekteringsakademi är en central del. Du kommer också ha möjlighet att dela erfarenheter med andra projekteringsledare över hela Sverige i de olika gemensamma forum vi har.

 

Vi är nyfikna på dig!

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 30 september 2022. Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta operativ chef Thomas Björk, 076-791 26 99 men eftersom det är semestertider så är det säkrast att nå oss efter den 18 augusti.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Anna-Carin Dahlqvist | Kontaktperson

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 21 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projekteringsledare Hus Sydost - Kalmar/Karlskrona/Växjö/Linköping/Jönköping