Skanska

Projekteringsledare Hus Syd - Malmö

Region Hus Syd har som uppdrag att skapa, leda och styra lönsamma projekt på ett hållbart sätt samt att utveckla husbyggnadsverksamheten i Skåne. Vi präglas av en välkomnande kultur och ett fokus på ständig utveckling och förbättring. Vår målsättning är att bedriva en hållbar verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur. Regionen består av sex distrikt som främst bygger bostäder, kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter. Vi samverkar tätt och samarbetar i projekt inom hela regionen.

 

Vi har egen projektutveckling av både kommersiella fastigheter och bostäder vilket ger oss stora möjligheter att tidigt ta fram optimerade, kvalitativa och hållbara projekt där du som projekteringsledare blir en av våra nyckelpersoner.

 

Arbetsuppgifter

Som projekteringsledare kommer din huvudsakliga uppgift vara att skapa rätt förutsättningar och mervärde för våra kunder samt säkerställa att projekteringen möter kundens, samhällets och Skanskas krav. Du leder, styr och samordnar projekteringen från tidigt skede till färdig bygghandling och kommer ha en stor möjlighet att utvecklas då vi jobbar i nära samarbete i väl sammansatta team med projektörer, installationsledare, digitala ledare, inköp och produktion. Vårt mål är att ta fram hållbara produkter som är optimerade för kundens behov utifrån mål, krav, hållbarhet och kvalitet. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

 

Är du rätt för rollen som projekteringsledare?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom projektering och samordning samt har arbetat i byggbranschen med genomförande av projekt. Du är strategisk och resultatinriktad och har en inkluderande och kommunikativ ledarstil samt gillar att samarbeta med andra. Det är viktigt för dig att leverera goda resultat i rätt tid och du kan prioritera din tid för att skapa en bra framdrift i projekteringen. Vi tror även att du drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med duktiga och engagerade medarbetare.

 

Vidare ser vi att du gärna har erfarenhet av ekonomistyrning, tidsplanering, arbetsmiljö och/eller inköp.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som ”Bygger ett bättre samhälle”.

 

Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Skanska satsar på projekteringen då vi är övertygade om att det är en viktig framgångsfaktor i projekten. Det pågår ett centralt arbete inom Skanska med fokus på projektering (produktion/inköp/kalkyl) där vår egen projekteringsakademi är en central del. Du kommer också ha möjlighet att dela erfarenheter med andra projekteringsledare över hela Sverige i de olika gemensamma forum vi har.

 

Vi vill lära känna dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV senast den 18 augusti 2024.

 

Urval påbörjas i augusti och du kommer då att bli kontaktad om du går vidare i rekryteringsprocessen. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Egil Jansson på 073–230 02 34 men eftersom det är semestertider så är det säkrast att nå oss efter den 12 augusti.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 2 juli


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projekteringsledare Hus Syd - Malmö