Skanska

Projekteringsledare Hus Norr - Uppsala

Ett lyckat projekt börjar med en lyckad projektering.

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Uppsala har fokus på bostäder samt kommersiella fastigheter. Vi har ett nära samarbete och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handel, skolor och kontor med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. 

Vi präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med! 

Effektiv projekteringsledning handlar om att leda, styra och samordna samtliga aktörers arbete under projekteringen. Projekteringsledaren är en nyckelkompetens i Skanska Sveriges strävan att uppnå mer effektiva och kvalitetssäkrade projekt.

Som projekteringsledare tillhör du en region, men är också en viktig del av ett projekteringsnätverk för erfarenhetsspridning i Skanska Sverige.

Med dig vid rodret vill vi bli mer effektiva

Ditt huvudsakliga ansvar är att leda och samordna projekteringen, genom att skapa ramar för projekten gällande arbetssätt, tidplaner, kvalitetsnivå och projektmål. Alltså att vi tillsammans uppnår de mest optimala lösningarna.

I rollen har du många kontaktytor både inom Skanska, exempelvis våra projektchefer och produktionschefer, men också med externa beställare och finansiärer. 

Du är en erfaren projekteringsledare med erfarenhet från projektgenomförande 

För att lyckas i rollen som projekteringsledare hos oss är det viktigt att du har lätt för att få med dig andra och är engagerande och motiverande som person. Du är en god och tydlig kommunikatör som har förmågan att bygga relationer både internt och externt. 

Vi lägger stor vikt vid din erfarenhet i byggbranschen och vi önskar att du har några års erfarenhet av projektering eller installationsledning. Du har åtminstone 5 års erfarenhet från genomförande av byggprojekt och har stor kunskap i hur projekt drivs. 

Vi söker nu en projekteringsledare som ska betjäna vårt norra distrikt och med placeringsort i Uppsala. 

Vi önskar din ansökan så snart som möjligt! 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 december 2018. Har du några frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Björn Wallin, 070-5674110 eller HR Tina Sjödin, 010-4490798.

Välkommen till Skanska! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 9 december . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projekteringsledare Hus Norr - Uppsala