Skanska

Projektering Sundbybergsprojektet Stora Projekt - Stockholm

Stora Projekt Stockholm är en region i Skanskas verksamhetsgren Väg- och Anläggning, som bygger vägar, järnvägar, tunnlar, broar, hamnar, energianläggningar, samt utför mark- och grundläggningsarbeten i hela Sverige.

Projekt Mälarbanan omfattar järnvägssträckan mellan Tomteboda och Kallhäll. Genom Sundbyberg planerar Trafikverket att bygga ut järnvägen från två till fyra nya spår. En del av järnvägen går i en cirka 1,4 kilometer lång betongtunnel med anslutande ramper.

Delentreprenad E9961 omfattar i huvudsak tunnel, station samt mark- och anläggningsarbeten för järnväg. Byggtiden för hela entreprenaden är beräknad till cirka åtta år.
Skanska har tecknat ett avtal med Trafikverket om att arbeta fram förutsättningarna för att genomföra entreprenad E9961.

Denna första och förberedande fas är nu igång och vi söker dig som vill vara med på vår resa.
I ett utökat samverkansprojekt sitter vi tillsammans med Trafikverket i moderna ljusa lokaler i Sundbyberg, där du kan följa projektet utanför fönstret.

Vill du skapa en framtida hållbar infrastruktur?

Vi söker flera medarbetare som vill bidra till en framgångsrik projektering. Vi söker dig som vill arbeta i en roll som:

• Projektingenjör
• Produktionschef/ Blockchef
• Samordnande Produktionschef


Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet från produktion inom framförallt väg och anläggning. Du brinner för stora projekt, gärna inom infrastruktur. Meriterande är även erfarenhet från installationsarbete och BEST.

Som person är du bra på att bygga relationer och samarbeta med alla delar av organisationen samt våra kunder och beställare. Du är intresserad av att strategiskt arbeta med hållbarhet med tanke på de miljökrav som ställs. På Skanska utvecklar och bygger vi ett bättre samhälle med fokus på hållbarhet. Vi drivs av våra värderingar och låter dessa genomsyra allt vi gör. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande.

Skanska är ett stort och internationellt företag. Det ger dig som jobbar här goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. Vi vill se dig utvecklas. Därför erbjuder vi en rad utvecklingsredskap som syftar till att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär, oavsett var hos oss du ser dig själv i framtiden.

Ansökan

Sista ansökningsdagen är den 21 april 2019. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Håkan Olovsson, 010-449 03 79. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektering Sundbybergsprojektet Stora Projekt - Stockholm