Skanska

Projektchef Väg och anläggning - Uppsala/Gävleborg

På Väg och Anläggning bedrivs olika projekt inom mark och anläggning och region Mellansverige består av fyra distrikt. Till Distrikt Uppsala/Gävleborg söker vi en Projektchef som vill vara med och bidra till Skanskas framgång. Tjänsten ger dig möjlighet att utvecklas inom ledarskap och att vara med på resan att bygga ett bättre samhälle. 

 

 

Affärsdriven Projektchef som vill göra skillnad till Uppsala

 

Som projektchef har du helhetsansvar för ett eller flera stora projekt från start till överlämnande. Hos oss omsätter du cirka 60-100 miljoner per år. Du ansvarar tillsammans med din personal för att uppsatta mål nås gällande inköp, projektering och produktion. Du utvecklar relationer med kunder och bidrar till nya affärer. I rollen ingår också att vara del i ledningsgruppen där vi utformar affärsplan och gemensamt ansvarar för att utveckla personalen.

 

 

Vi söker en ledare som delar Skanskas värderingar

 

Vi söker dig med erfarenhet av liknande tjänst och som redan framgångsrikt har drivit byggprojekt med helhetsansvar.

 

Som ledare är du tydlig, kommunikativ och motiverande. Genom ditt sätt att vara skapar du engagemang och trivsel hos medarbetarna. Du är en bra kommunikatör och genom att alltid agera utifrån ett etiskt sätt, bidrar du till Skanskas varumärke som ansvarstagande samhällsbyggare.

 

Engagemang och målfokus är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du delar Skanskas värderingar och värdesätter vårt arbete inom säkerhet, mångfald och miljö.

Du kan läsa mer om Skanskas värderingar här:

https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

 

Ansök idag eller senast 4 mars 2019

 

Genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Gränsmark, HR-partner 010-448 09 40 eller distriktschef Andreas Hjertzell: 010-4481346

 

Välkommen till Skanska! 

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Väg och anläggning - Uppsala/Gävleborg