Skanska

Projektchef Väg och Anläggning - Stockholm

Vill du vara med och leda Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska. 

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Väg och Anläggning i Stockholm har många spännande projekt framför sig och söker nu en ny projektchef som vill vara med och bidra till Skanskas framgång. 

Du är en klippa på affärer 


Som projektchef har du en nyckelroll – med helhetsansvar för projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts – och helst överträffas.


En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål om noll arbetsplatsolyckor upprätthålls i projekten. Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp och produktion i projektet. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter.

 

Du arbetsleder medarbetare i projektet, vilket förutsätter att du skapar delaktighet och engagemang och att du är en bra kommunikatör. 

Affär, kund och engagemang 

Dessa är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika saker parallellt. Vi ser att du har för rollen relevant utbildning samt flerårig erfarenhet av att driva entreprenadprojekt i en ledarroll.
Du bör även ha dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar. I din roll som ledare är du tydlig, kommunikativ och motiverande. 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande.

 

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m. 

Ansök redan idag 

Eller senast den 24 september 2017 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Vi rekryterar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Dominique Bjöör, rekryterare, på 010-4490433. 

Välkommen till Skanska!

 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Ledarskap/management

Plats

 SE-Stockholm 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Dominique Bjöör

Sista ansökningsdag

: 2017-sep-24, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Väg och Anläggning - Stockholm