Skanska

Projektchef Väg och Anläggning Special - Losshållning

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

 

Vi satsar på vår verksamhet gällande losshållning och behöver nu stötta upp organisationen med en affärs- och ledardriven projektchef med högt produktions- och säkerhetsfokus. Vi vill att du ska vara nyfiken och på så sätt kunna se nya möjligheter och arbeta för att kontinuerligt förbättra organisationens produktivitet. För att lyckas med detta krävs rätt personlighet i kombination med goda kunskaper inom området losshållning.

 

Distrikt losshållning har projekt i en stor geografi med tyngdpunkt på Stockholmsregionen. Lämplig placeringsort är därför i eller kring Stockholm. Vi är delaktiga i både i större samt mindre entreprenader och resor i tjänsten är vanligt förekommande. Våra främsta kunder är Skanska men vi bedriver även fler och fler projekt på den externa marknaden.

 

 

Som projektchef är du både ledare och bidrar till goda affärer

Att arbeta som projektchef hos oss är en utvecklande roll. Du kommer till ett bra lag och enhet som har nöjda medarbetare och som har en mycket fin riktning på förändringsresan med ambitionen att bli det bästa och säkraste losshållningsföretaget i branschen. Lönsamheten och omsättningen har stadigt ökat de senaste åren.

 

Du kommer ha ett övergripande ansvar för att driva och utveckla dina projekt från start till avslut och överlämnande. Du ansvarar för att de ekonomiska och produktionsmässiga målen uppfylls samt arbetar med marknadsfrågor för att säkerställa framtida projekt.

 

Du passar som projektchef hos oss om du är en resultatorienterad och positiv person som med ett tydligt ledarskap skapar förtroende hos din grupp och tar ansvar för att alla känner sig delaktiga. Vi vill även att du i din roll som ledare är kommunikativ och motiverande. Du bryr dig om dina medarbetare, är en bra support men visar också tydlighet när så behövs. Du uppmuntrar till samverkan.

 

Givetvis är du inte ensam om att bidra till projektens framgång men ditt arbete lägger grunden för övriga medarbetare då det är du som sätter mål för ekonomin, tidsplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion.

 

Losshållning är en verksamhet där säkerhet alltid ska stå högst på agendan. Vi söker därför en projektchef med högt säkerhetstänk både i de stora- samt små detaljerade frågorna.

 

 

Du bidrar med din kunskap och ditt nätverk inom losshållning!

För att klara av rollen så krävs att du har en relevant högskoleutbildning inom till exempel bergteknik samt gärna några års erfarenhet av att arbeta som projektchef. Alternativt har du skaffat dig kunskaper inom området genom erfarenhet från entreprenadsprängningar, anläggningsarbete eller schakt-/bergshantering.

 

Ta chansen att få vara med att forma Skanskas framtida verksamhet inom losshållning och sök idag!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 18:e oktober.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Alexandersson, Distriktschef, 010-4481683 eller Karin Scarlini, HR, 010-4482576.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Väg och Anläggning Special - Losshållning