Skanska

Projektchef Tillverkning Gävleborg/Dalarna

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten.

 

Till vår verksamhet i Dalarna/Gävleborg söker vi nu

 

Projektchef som brinner för utveckling, ledarskap och affärer

 

Som projektchef inom vår verksamhet ansvarar du för att optimera, driva och utveckla produktionen av bergmaterial och tillverkning av asfalt inom ditt område samt har ett övergripande ansvar för våra kundrelationer och affärer.

 

Du kommer ansvara för att utveckla och leda verksamheten samt att driva mot uppsatta mål baserade på distriktets affärsplan och med tydligt fokus på att optimera och utveckla. Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda dina projekt mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp.

 

I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

 

Du rapporterar till distriktschef för Tillverkning i region Asfalt och Bergmaterial Norr och deltar i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential. 

 

Placering på någon av Skanskas kontor eller anläggningar i Gävleborg eller Dalarna.

 

Affärsmässighet, engagemang och tydlighet är dina ledord!

 

Du är en erfaren ledare med ett tydligt, engagerande och värderingsstyrt ledarskap. Du inger förtroende och får lätt med dig teamet samt har förmågan att dra nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation. En av dina drivkrafter är att jobba nära teamet, coacha och motivera varje individ att utvecklas. Du kan och vill bygga vinnande team.

 

Att finnas nära kunden och bidra till långsiktiga relationer och lönsamma affärer är ett arbetssätt du tycker om. Du arbetar på ett strukturerat och resultatinriktat sätt samt vill ha ordning och reda omkring dig. Du är van vid att arbeta med målstyrning och uppföljning av verksamheten. Att ta beslut och få saker att hända är naturligt för dig.

 

Vi förutsätter att du har:

• Erfarenhet från liknande ledande befattning samt dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer

• Högskoleutbildning, gärna med fokus på produktion och ledarskap

• Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor

• Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem

• Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. 

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ansök senast 30 september eller varför inte redan i dag!

 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Peder Olsson på 010-448 86 82.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Additional Information

• Location: Gävleborg, Sweden

• Additional Locations: Dalarna, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Gävleborg . Publicerat : 11 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Tillverkning Gävleborg/Dalarna