Skanska

Projektchef Tillverkning Asfalt och Bergmaterial - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.
                               
Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.
 

Nu söker vi en Projektchef till Asfalt och Bergmaterials Tillverkning i Stockholm.
 
Vi söker dig som brinner för utveckling och ledarskap!
 
Din övergripande uppgift som projektchef är att optimera, driva och utveckla produktionen inom ditt geografiska område samt skapa delaktighet och engagemang i dina team.
 
Du kommer ansvara för att utveckla och leda produktionsarbetet samt driva mot uppsatta mål baserade på distriktets affärsplan och med tydligt fokus på lönsamhet. Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda dina projekt mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp.
 
I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.
 
Andra uppgifter i rollen:
* Säkerställa konkurrenskraft i anläggningarna genom fokus på produktivitet och kostnadseffektivitet
* Ansvara för egna anläggningars arbete med arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet.

Som projektchef inom Tillverkning ansvarar du för produktion av bergmaterial samt tillverkning av asfalt inom distriktet. Du rapporterar till distriktschefen för Tillverkning i region Öst samt förväntas delta i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential. 
 
Affärsmässighet, engagemang och tydlighet är dina ledord!
 
Du är en erfaren ledare med ett tydligt, engagerande och värderingsstyrt ledarskap. Du arbetar på ett strukturerat och resultatinriktat sätt samt vill ha ordning och reda omkring dig. Att ta beslut och få saker att hända är naturligt för dig.
 
Du inger förtroende och får lätt med dig teamet samt har förmågan att dra nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation. En av dina drivkrafter är att jobba nära teamet, coacha och motivera varje individ att utvecklas. Du kan och vill bygga vinnande team.
 
Vi förutsätter att du har:
* Erfarenhet från liknande ledande befattning inom industriell verksamhet och dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer
* Effektivt arbetat med målstyrning och uppföljning av verksamheten - med goda resultat
* Högskoleutbildning, gärna med fokus på produktion och ledarskap
* Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
* Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem
* Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
 
Ansök senast 24 mars eller varför inte redan i dag!
 
Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. 

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Magnus Reuterwall på 010-448 06 20. Gäller dina frågor rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-partner Bim Ahlström på 010-449 20 87.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Tillverkning Asfalt och Bergmaterial - Stockholm