Skanska

Projektchef till Väg och anläggning - Stockholm

Genom åren har vi skapat allt från kilometerlånga broar som binder ihop nationer till förutsättningar för moderna hus och anläggningar så att människor kan leva gott. Vi har byggt hamnar och stabiliserat kajer där fartyg kan lossa sin last, tunnlar och järnvägar så att nya stadsdelar kan växa fram. Vill du vara med på den fortsatta resan mot hållbara projekt och bygga för morgondagen?

 

Nu söker vi en affärsdriven och engagerad projektchef till Väg och anläggning som kommer jobba mycket i södra Stockholm.

 

Vad innebär jobbet som projektchef?

Som projektchef ingår du i distriktets ledningsgrupp och har en aktiv roll i hur distriktet utvecklas framåt. Vi står just nu inför en spännande resa där vi ska bygga ett nytt team i den del av distriktet där du kommer arbeta. Det betyder att du kommer ha stora möjligheter att vara med och påverka denna utveckling. Du kommer också ha en viktig roll i att utveckla relationen med våra kunder och deltar aktivt i distriktets kund- och marknadsarbete.

 

Att arbeta som projektchef hos oss är en spännande och varierande roll, med ett övergripande ansvar för att leda och genomföra projekt från tidigt skede fram till avslut. Affären och produktionen är centrala områden för dig från anbuds- och kalkylskede till överlämnande av projektet till kund. Du ansvarar för att projektet styrs mot uppsatta ekonomiska och produktionsmässiga mål samt att våra kunders förväntningar möts på bästa sätt.

 

Givetvis är du inte ensam om att bidra till projektens framgång men ditt arbete lägger grunden för övriga medarbetare då det är du som ansvarar för budget, planering, upprättande av projektplan samt uppdateringar och avstämningar av dessa.

 

Du är en förebild såväl internt som externt och vill bidra till att Skanska fortsätter vara en förebild gällande klimatanpassat samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Är du den vi söker?

Då ledarskapet är centralt i denna roll, är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av att leda personal samt har ett genuint intresse för att motivera och utveckla medarbetare. Du är lyhörd och tror på en sund feedbackkultur samt har förmågan att vinna dina kollegors förtroende och få med dig dem i er strävan mot de gemensamma målen.

 

Vi ser att du har en byggteknisk högskoleexamen eller har tillägnat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Vi tror att du har några års erfarenhet från projektgenomförande, dvs har drivit projekt från start till mål och kan ekonomistyrning. Det är i anläggningsprojekt du trivs och känner dig hemma, har du dessutom erfarenhet av att arbeta med VA-arbeten så är det bara positivt. Du trivs också med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad? Ansök senast 2022-04-02

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Martin Strömberg på 010-4480695 eller martin.stromberg@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef till Väg och anläggning - Stockholm