Skanska

Projektchef till Skanska Hus Syd

Vår vision är att vi vill bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor! 

Distrikt Hus Syd har en fin orderstock framåt! Vi har fått möjligheten att tillsammans med våra kunder genomföra många lyckade projekt. Nu är flera stora projekt på ingång och vi behöver förstärka med nya engagerade människor. – Vi letar efter dig som har viljan och erfarenhet att driva stora projekt.
 

Projektchef till Skanska Hus Syd

 

Som projektchef hos oss ansvarar du för hela projektets genomförande från kalkyl till färdigt hus. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande vad det gäller resurser, ekonomi, tid och kvalitet i såväl anbudsskede som i produktion.

 

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av såväl produktion som projektekonomi, projektledning och anbud. Vi förutsätter att du tidigare haft en liknande PrC- eller PC-roll så att du direkt kan gå in och ansvara för ett projekt.

 

För att vara framgångsrik som projektchef hos oss är det viktigt att du lever efter våra värderingar. Att du har lätt för att skapa förtroende, men framförallt att du är en bra kollega som vill göra skillnad! Vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur. Vi sätter också stort värde i vem du är som person.

 

Placeringsort: Malmö/Lund

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Övrigt: Lön utifrån erfarenhet samt förmåner, pension och försäkringarSkanska satsar långsiktigt på dig 

 

Vi på Skanska brinner för att se människor växa och utvecklas, därför vill vi satsa på dig och erbjuda goda förmåner. Med rätt inställning och viljan att lära lovar vi att satsa på dig och ge dig fantastiska möjligheter.

Berätta om dig och ansök idag, dock senast den 30 september!

 

För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta HR Specialist Helena Ganslandt 010-449 42 02.


Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt.Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef till Skanska Hus Syd