Skanska

Projektchef till fastighetsutveckling på kontorsmarknaden i Stockholm

Vill du vara med och utveckla framtidens kontor?

 

Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och fastighetsägare. I vår portfölj ligger flera spännande projekt i de centrala delarna av Stockholm vilket ger tillfälle till många utmaningar och möjligheter för dig i din roll hos oss de kommande åren.

 

Får du mersmak? Följ några av de projekt som vi arbetar med just nu:

Solna United 

Sthlm 01

Sthlm 04

 


Din arbetsvardag på Skanska Fastigheter Stockholm

Skanska Fastigheter Stockholm strävar mot jämställdhet och här arbetar bara något fler kvinnor än män bland de knappt tjugo medarbetare som bolaget består av. Alla med ett stort driv, fokus på affären och med stor nypa hjärtlighet så att samtliga typer av personligheter får komma till tals, utvecklas och frodas.

 

Som projektchef hos oss blir du en nyckelperson för att driva projekten i mål tillsammans med våra rutinerade team, framförallt genom att leda utan att vara formell chef. Du är ytterst ansvarig för att driva färdigställandet utifrån ett beställarperspektiv. Byggteknik, ekonomi och juridik är en del av din vardag liksom stort fokus på samarbeten mellan människor, internt och externt och kunskap om regelverk och riktlinjer. Att arbeta som projektchef hos oss innebär bland annat att:

  • Ta ansvar genom produktionskostnads- och investeringskalkyler, arbetsmiljöarbete och övriga utmaningar som uppstår under projektets framfart. I rollen är det viktigt att kunna se helheten men också ha ett stort intresse för detaljer.
  • Stötta och samarbeta med kollegor som arbetar för att få hyresgäster till projektet
  • Etablera, utveckla och vårda kontakten med kunder och myndigheter, i de skeden det är aktuellt
  • I nära samarbete med kollegor, konsulter och myndigheter ta fram detaljplaner och bygglov för kommande projekt
  • Samverkan och nära samarbete med våra entreprenadsysterbolag för att optimera produkt och produktion genom hela genomförandet
  • Ta fram investeringsbeslut och följa upp mot dessa under projektets gång

Våra projekt blir allt mer komplexa och vi arbetar ständigt med att utveckla vår produkt för att möta marknadens krav på morgondagens arbetsplatser. Innovation blir en naturlig del av din vardag.

 


Du har gedigen erfarenhet av att driva kommersiella fastighetsprojekt

Du har en relevant högskoleutbildning och har arbetat minst 5-10 år med att driva projekt inom den kommersiella fastighetsutvecklingssektorn. Som person är du driftig och engagerad med ett positivt och öppet sätt.

 

Arbetet kräver många interna och externa kontakter och då vi har en kultur starkt präglad av samarbete är det en förutsättning att du värdesätter kommunikation och uppskattar att arbeta i team på ett prestigelöst sätt.

 

Du motiveras av att ha stort ansvar och har hittat ditt sätt att hantera motgångar på ett produktivt och smidigt sätt. Tjänsten är placerad i Stockholm med fokus på de centrala delarna av Stockholm. En del resor kan förekomma i tjänsten men främst inom Norden då Skanska Fastigheter Stockholm är en del av koncernen Skanska Kommersiell Utveckling Norden.

 


Kontakta oss

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut 30 september 2019. Tillträde önskar vi så snart som möjligt, och ser gärna en tillsättning innan året går över i 2020. För mer information, kontakta Fredrik Bergenstråhle, VD för Skanska Fastigheter Stockholm AB, tel: +46 (0)10 448 16 67 eller Anna Nordén, HR Business Partner tel: +46 (0)10 448 04 72


Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska Kommersiell Utveckling Norden har i uppdrag att initiera, utveckla och sälja fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus i Norden. Vår spetskompetens är att identifiera rätt lägen och skapa en god arbetsmiljö som stimulerar företag och bidrar till deras framgång. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras största och viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare. Våra drygt 100 medarbetare är verksamma i sex regioner; Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 september

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Juridik Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef till fastighetsutveckling på kontorsmarknaden i Stockholm