Skanska

Projektchef Stora Projekt - Stockholm

Regionen genomför infrastrukturprojekt, såsom väg-, järnvägs- och broprojekt, samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Trafikverket är en viktig kund, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 Mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

Att driva projekt är din hemmaplan 

Som projektchef hos oss har du en nyckelroll – med helhetsansvar för projektet från start till och med garantitidens slut. Du ansvarar för att både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls samt att kundens förväntningar möts – och helst överträffas. 

Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp och produktion i projektet. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Periodvis är du anbudsansvarig parallellt med din ordinarie roll. 

En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål upprätthålls. 

Vi söker dig som har erfarenhet och förmågan att se helheten i projekten

För att lyckas i rollen som projektchef är det viktigt att du har förmågan att se helheten i din verksamhet då du ansvarar för många olika områden i projekten. Du har erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla medarbetare. Du står bakom Skanskas värderingar och har förmåga att driva dessa frågor tillsammans med dina kollegor. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen.

Vi ser att du är civilingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du ha flerårig erfarenhet av liknande tjänst och dokumenterat goda ledaregenskaper. 

Hör av dig till oss redan idag! 

Sista ansökningsdagen är den 5 maj 2019, vi intervjuar löpande och kan tillsätta tjänsten före ansökningstidens utgång. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Mats Alexandersson, distriktschef på 010-448 16 83 alternativt Dominique Bjöör, HR partner på 010-449 04 33. 

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Stora Projekt - Stockholm