Skanska

Projektchef Skanska Hus Malmö, Lund

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder. Hus Syd är aktiva på hela den skånska marknaden och är idag verksamma inom 35 olika projekt inom kommersiella fastigheter och bostadsproduktion. Vi välkomnar dig till ett distrikt med fokus på kommersiella fastigheter och som nu bygger bland annat kontor och undervisningslokaler. Exempel på pågående projekt är Hyllie Terrass i Malmö och Forum Medicum i Lund.

 

Vi ser fram emot att fortsätta bygga Skåne på ett säkert sätt, och söker därför

 

 

Affärsdriven projektchef med värderingsstyrt ledarskap

Som projektchef på kommer du att leda olika projekt från kalkyl- och anbudsskede fram till överlämnande till kund, samt ansvara för projekt under garantitiden. Du har övergripande ansvar för arbetsmiljö, ekonomi, tidplaner, personal, projektering, inköp och produktion på projektet. Affären och produktionen är centrala i din roll vid projektens olika skeden, så du kommer att ansvara för kundkontakter, budget, fördela ansvar och arbetsuppgifter samt leda och motivera ditt team. Du kommer att ingå i distriktets ledningsgrupp där du förväntas ta en aktiv roll i våra hjärtefrågor gällande bland annat miljö, marknad, hållbarhet och inkludering.

 

 

En inkluderande ledare som trivs vid rodret

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör alternativt med likvärdig kompetens förvärvad genom erfarenhet. Du har goda kunskaper i projektekonomi och entreprenadjuridik samt har med fördel erfarenhet av budgetansvar för större, komplexa projekt inom byggbranschen. För att nå framgång vill vi att du har tidigare erfarenhet av att leda andra i byggprocessens alla delar inom husbyggnation, har ett välutvecklat sinne för affärer och ett genuint intresse för marknaden och samhällsutvecklingen i Skåne. Tidigare erfarenhet som projektchef eller arbetschef inom husbyggnation är starkt meriterande.

 

Eftersom rollen innebär många kontakter internt såväl som externt är det viktigt att du drivs av god samverkan och har en fallenhet för att skapa positiv teamkänsla. Vi söker därför dig med en väl utvecklad kommunikativ förmåga som är lyhörd, samtidigt som du inte räds att fatta beslut samt är ansvarstagande och resultatinriktad.

 

Resor i tjänsten ingår, så B-körkort är ett krav.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig? 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

 

Är du den vi söker? Välkommen med din cv idag!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-09-30.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekberg på telefonnummer: 010-449 96 02.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Skanska Hus Malmö, Lund