Skanska

Projektchef Skanska Direkt - Karlskrona, Karlshamn, Ronneby m fl

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vår specialisering är att genomföra ombyggnationer, mindre nybyggnationer samt energieffektivisering där arbetet behöver utföras samtidigt som den nuvarande verksamheten ska fungera så bra som möjligt. Våra kunder finns inom både privat- och offentlig sektor inom områdena skolor, stambyten, vårdbyggnader och energiåtgärder. Skanska Direkt har verksamhet i större delen av södra Sverige och storstäderna Stockholm och Göteborg.

 

Vi arbetar kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi är det lokala företaget med det stora företagets fördelar med gemensamma inköp, hög effektivitet och starkt fokus på arbetsmiljö och säkerhet.

 

Är du vår nya projektchef?

Skanska Direkt har idag många spännande projekt i Blekinge och söker därför en projektchef till vår organisation.

 

Vi söker dig som vill arbeta med byggproduktion i rollen som projektchef. Vill du dessutom arbeta hos en entreprenör som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, goda utvecklingsmöjligheter och en omväxlande vardag kan denna roll vara tillfället för dig.

 

Vi erbjuder en roll där du får möjlighet att arbeta med helheten i projektet från början till slut. Du trivs i den säljande rollen och gillar att skapa affärer. Projekten är flera olika under året och bedrivs parallellt. Du kommer få goda möjligheter till ett omväxlande arbete och ha en koordinerande roll i de olika projekten som du fördelar ut till produktionscheferna. Vi har snabba beslutsvägar och du kommer ha stor möjlighet till att utveckla vår marknad.

 

Vi söker dig med byggteknisk utbildning och erfarenhet från byggbranschen. Du bör ha erfarenhet av anbudskalkyl, projektekonomi, projektering, inköp och förhandlingar.

 

I våra projekt förekommer regelbunden kontakt med beställare, kunder och leverantörer varför det är viktigt med hög kommunikativ kompetens i både skrift och tal. Du är en duktig relationsbyggare med en naturlig fallenhet för att skapa en god lag och teamanda.

 

Projektchefen är med i distriktets ledningsgrupp och har en aktiv roll i hur distriktet kan utvecklas framåt. Du är en förebild såväl internt som externt och vill bidra till att Skanska fortsätter vara en förebild gällande samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

En ledare som ser möjligheter och får andra att växa!

Detta är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv med god kännedom om byggprocessens alla delar, har haft ett ekonomiskt ansvar i tidigare projekt och gärna ledarerfarenhet. I tjänsten finns det möjlighet att växa in i att ta det formella personalansvaret om du inte redan idag har den kompetensen. I egenskap av ledare är du tydlig, kommunikativ och har förmågan att motivera andra. Du går in i dina uppgifter med ett stort engagemang och en vilja att utveckla och förbättra.

 

Då tjänsten innebär resor mellan våra olika projekt så är B-körkort ett krav.

Vi vill satsa på dig, sista ansökningsdag 2022-08-28

 

Om du är intresserad är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Daniel Tjäder, 010-4488016 eller regionchef Markus Sölvenäs, 010-4488120

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Marie Klockare | Kontaktperson

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 augusti . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Skanska Direkt - Karlskrona, Karlshamn, Ronneby m fl