Skanska

Projektchef Skanska Direkt - Göteborg

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vi arbetar med mindre nybyggnation och ombyggnationer. I princip alla våra medarbetare arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder.

 

Skanska Direkt har idag flera spännande projekt på gång inom Göteborg och söker därför en projektchef till vår organisation, med utgångpunkt från vårat kontor på Gårda.

 

 

Vi söker dig som ser hur goda värderingar och goda affärer hör ihop

Som projektchef har du en nyckelroll med helhetsansvar för projekten. Du ansvarar för att projekten styrs mot uppsatta mål och att kundens förväntningar möts och helst överträffas. Projektchefen har en viktig roll i att utveckla relationen med våra kunder och är samtidigt ansvarig för kund- samt marknadsfrågor vilket ställer affärsmässiga krav på rollen.

 

Vidare sätter du mål för personalresurser, projektering, inköp och produktion i dina projekt. Projektchefen är med i distriktets ledningsgrupp och har en aktiv roll i hur distriktet kan utvecklas framåt. Du är en förebild internt som externt och vill bidra till att Skanska fortsätter vara en förebild gällande samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

 

En ledare som ser möjligheter och får andra att växa

Detta är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv med god kännedom om byggprocessens alla delar, har haft ett ekonomiskt ansvar i tidigare projekt och ledarerfarenhet. I egenskap av ledare är du tydlig, kommunikativ och kan motivera andra i teamet.

 

Om du är den vi söker så lovar vi att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Det är viktigt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar, vilka vi förväntar oss att du delar både i din yrkesroll såväl som i din personlighet.

 

 

Vi vill satsa på dig, så sök idag, dock senast den 2021-11-05

Om du vill utvecklas och ha roligt är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Stefan Nilsson, 010-448 80 09. Vi genomför löpande urval och vill därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 november . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Skanska Direkt - Göteborg