Skanska

Projektchef Losshållning Väg- och anläggning Special - Stockholm

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt avancerade maskiner.

 

Losshållning och vår sprängverksamhet är viktig för hela Skanska och för oss. Vår bergsprängarverksamhet har projekt i en stor geografi med tyngdpunkt i Stockholmsregionen. Vi är delaktiga i både i större och mindre entreprenader och våra främsta kunder är Skanska, men vi tar även projekt på den externa marknaden.

 

Vår nuvarande projektchef går snart i pension och vi letar efter en ny affärsdriven ledare med högt produktions- och säkerhetsfokus.

 

Du är en engagerad ledare som bidrar till goda affärer!

I rollen som projektchef har du det övergripande ansvaret för pågående projekt samt för marknadsarbetet för att säkerställa kommande projekt. Du ansvarar för att de ekonomiska och produktionsmässiga målen uppfylls samt för att vi går in med rätt förutsättningar i framtida projekt. Till din hjälp har du ett team av duktiga medarbetare.

 

Rollen som projektchef kräver klassiskt entreprenörskap i kombination med systematik och utveckling. Du kommer till ett bra lag som har nöjda medarbetare och med ambitionen att bli det bästa och säkraste losshållningsföretaget i branschen. Lönsamheten och omsättningen har stadigt ökat de senaste åren och det krävs ett hårt arbete för att bibehålla detta i dagens marknad.

 

Losshållning är en verksamhet där säkerhetsarbetet på våra arbetsplatser och även samhällets säkerhet, bland annat i fråga om sprängmedelshantering, står högt på agendan.

 

Du rapporterar till distriktschefen och ingår i distriktets ledningsgrupp. Lämplig placeringsort är i eller kring Stockholm. Resor i tjänsten är vanligt förekommande.

 

Du bidrar med din kunskap och ditt nätverk inom losshållning!

Du som passar som projektchef hos oss är en resultatorienterad och positiv person med goda kunskaper inom området losshållning. Du har högt säkerhetstänk i både stora och små frågor.

 

Ditt ledarskap skapar förtroende och du tar ansvar för att alla känner sig delaktiga. Du bryr dig om och är ett bra stöd för dina medarbetare, men visar också tydlighet när så behövs.

 

För att klara av rollen så krävs det att du har:

• Relevant utbildning inom till exempel bergteknik

• Minst 10 års erfarenhet av att arbeta som ledare inom väg- och anläggningsbranschen

• Några års erfarenhet av arbete inom losshållning.

 

Ta chansen att vara med att forma Skanskas framtida verksamhet inom losshållning och sök idag!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 30 november.

 

Tjänsten beräknas tillträdas 1 januari 2024 och det kommer finnas tid för överlappning i rollen från den avgående projektchefen.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Anders Söderberg på 010-448 85 32 eller HRBP Karin Scarlini på 010-448 25 76.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Losshållning Väg- och anläggning Special - Stockholm