Skanska

Projektchef Infra/Stora Projekt - Falköping

Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom verksamhetsgrenen verkar Väg och Anläggning Norr, Väg och Anläggning Väst, Väg och Anläggning Syd, Väg och Anläggning Mellansverige och Väg och Anläggning Stockholm samt Grundläggning. Vi har nyligen omorganiserat hur vi bedriver våra stora anläggnings- och infraprojekt och bildat två nya regioner – en i Stockholm och en i väst. 

 

Vi söker nu dig som är redo att ta rollen som Projektchef för vårt nyvunna infraprojekt i Falköping där vi skall skapa förutsättningar för ökad trafik genom ett antal kapacitetshöjande åtgärder på Västra stambanan, Göteborg-Skövde. Förbigångsspår Falköping är en av dessa åtgärder. Trafikverket är beställare och planerad byggtid är 2019 – 2020.

 

Att driva projekt är din hemmaplan och tekniska utmaningar motiveras du av 

 

Som projektchef hos oss har du en nyckelroll – med helhetsansvar för projektet från start till och med garantitidens slut. Du ansvarar för att både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls samt att kundens förväntningar möts – och helst överträffas. 

 

Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp och produktion i projektet. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Periodvis är du anbudsansvarig parallellt med din ordinarie roll. 

 

En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål upprätthålls. 

 

Vi söker dig som har erfarenhet och förmågan att se helheten i projekten

 

För att lyckas i rollen som projektchef är det viktigt att du har förmågan att se helheten i din verksamhet då du ansvarar för många olika områden i projekten. Du har erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla medarbetare. Du står bakom Skanskas värderingar och har förmåga att driva dessa frågor tillsammans med dina kollegor. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen.

 

Vi ser att du är civilingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du ha flerårig erfarenhet av liknande tjänst och dokumenterat goda ledaregenskaper. 

 

Hör av dig till oss redan idag! 

 

Sista ansökningsdagen är den 24 mars 2019 men vi gör löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt via länken. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Persson, tf distriktschef på 010-448 82 46 alt. Dominique Bjöör, HR partner på 010-449 04 33.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 mars . Arbetsort : Falköping . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Infra/Stora Projekt - Falköping