Skanska

Projektchef Infraservice - Syd

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.


Vill du vara med och utveckla hållbart underhåll av infrastruktur inom Infraservice i Syd?
Som Projektchef för vår verksamhet i distrikt Syd skapar du förutsättningar för en lönsam och stabil verksamhet samt bidrar till arbetsglädje för teamet. Verksamheterna du kommer ansvara för omfattar underhåll av vägnätet samt broreparationer och markarbeten där bland annat Öresundsbron ingår. Du ansvarar även för trafikanordningsverksamheten med depåer och projekt. Du har det ekonomiska ansvaret för ditt område och du ser till att våra medarbetare mår bra och utvecklas på arbetet.

I ditt arbete ingår att bibehålla och utveckla kontakten med våra beställare och våra underentreprenörer/samarbetspartners. I tjänsten ingår även att driva på utvecklingen inom olika områden, som exempelvis operationell effektivitet, hållbarhet och digitalisering. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra produktionschefer och övriga projektchefer.

Tjänstens placering är flexibel inom det geografiska området. Det är viktigt att du är synlig för verksamheten och därför ingår resor.

Ditt driv och välutvecklade affärssinne leder verksamheten framåt!
Du som kommer trivas som projektchef hos oss är en ledare som är kommunikativ, inkluderande och har ett värderingsstyrt och moget ledarskap. Du brinner för ett hållbart underhåll och förstår vikten av att samhällets infrastruktur förvaltas på bästa sätt.

För att förstå verksamheten är det en fördel om du har erfarenhet av vägdrift, brounderhåll, trafikanordningar eller liknande verksamhet.

Du har också:

  • Relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av ledarskap med ansvar för personal och ekonomi
  • Goda IT-kunskaper och erfarenhet av Office-programmen
  • B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

Försäljningserfarenhet är meriterande.

Vi behöver din ansökan senast 3 augusti!

Men vänta inte med din ansökan - vi arbetar löpande med rekryteringen.
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jacob Olsson-Wallentin på 010-448 66 32.

Välkommen till Skanska!

Additional Information

  • Location: Skåne, Sweden
  • Additional Locations: Kronoberg, Sweden; Östergötland, Sweden; Jönköping, Sweden; Kalmar, Sweden; Blekinge, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 3 augusti . Arbetsort : Skåne . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Infraservice - Syd