Skanska

Projektchef Infraservice - Norr

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.

 

Var med och utveckla Infraservices verksamhet i Norr!

 

Som Projektchef för drift och underhåll av vägar i område Norr, skapar du förutsättningar för en lönsam och stabil verksamhet och arbetsglädje för teamet.

 

Att våra medarbetare mår bra och utvecklas på arbetet ser du som en självklarhet. Du har det ekonomiska ansvaret för ditt område. I ditt arbete ingår att bibehålla och utveckla kontakten med våra beställare och våra UE/samarbetspartners. I tjänsten ingår även att driva på utvecklingen inom olika områden som exempelvis operationell effektivitet, hållbarhet och digitalisering. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra produktionschefer och övriga projektchefer.

 

Det är viktigt att du är synlig för verksamheten och därför ingår resor inom området. Idag ligger majoriteten av verksamheten i Västerbotten.

 

Placeringsort är i Skellefteå, Umeå eller Örnsköldsvik.

 

Med ditt driv, din produktionserfarenhet men framförallt ditt värderingsdrivna ledarskap leder du verksamhet framåt!

 

I din roll som Projektchef är du en ledare som är kommunikativ, inkluderande och vet hur man skapar rätt förutsättningar för att få struktur. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna bygga vinnande team och ha intresse av ledarskap. För att förstå verksamheten ser vi gärna att du har erfarenhet av vägdrift, brounderhåll eller annan liknande verksamhet.

 

För oss är det viktigt att alla medarbetare utvecklas. Vi vill att du utvecklas och beroende på din bakgrund erbjuder vi olika stöd för att växa med uppgiften.

 

Vi vill lära känna dig!

 

Välkommen med din ansökan senast den 5 april 2020. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Daniel Nilsson på 010- 448 75 81

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Skellefteå, Västerbotten, Sweden
  • Additional Locations: Örnsköldsvik, Västernorrland, Sweden; Umeå, Västerbotten, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Infraservice - Norr