Skanska

Projektchef Infraservice - Kramfors/Örnsköldsvik/Skellefteå/Umeå/Luleå

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten.

 

Till vår verksamhet i norr söker vi nu

 

Engagerad projektchef med fokus på säkerhet och resultat

 

Som projektchef för drift och underhåll av vägar i område Norr, skapar du förutsättningar för en lönsam och stabil verksamhet och arbetsglädje för teamet.

 

Du har det ekonomiska ansvaret för ditt område. I ditt arbete ingår att bibehålla och utveckla kontakten med våra beställare och våra UE/samarbetspartners. I tjänsten ingår även att driva på utvecklingen inom olika områden som exempelvis operationell effektivitet, hållbarhet och digitalisering. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra produktionschefer, övriga projektchefer och distriktschef.

 

Det är viktigt att du är synlig för verksamheten och därför ingår resor inom området. Idag ligger majoriteten av verksamheten i Västerbotten.

 

Placeringsort är i Kramfors, Örnsköldsvik, Skellefteå, Umeå eller Luleå.

 

Du är en driven, värderingsstyrd ledare som skapar ”vi-känsla”!

 

Vi söker dig som har produktionserfarenhet och vet hur man skapar rätt förutsättningar för att få struktur och en fungerande verksamhet. Du är en kommunikativ och inkluderande ledare som är bra på att bygga vinnande team. Att våra medarbetare mår bra och utvecklas på arbetet ser du som en självklarhet.

 

För att förstå verksamheten ser vi gärna att du har erfarenhet av vägdrift, brounderhåll eller annan liknande verksamhet.

 

Vi behöver din ansökan senast 20 augusti!

Men tveka inte att söka redan i dag. På grund av semesterperioden tar vi inga kontakter under juli, utan påbörjar den aktiva delen av rekryteringsprocessen i början av augusti.

 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jerry Karlsson på 010-449 94 25.

Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Kramfors, Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik . Publicerat : 2 juli


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Infraservice - Kramfors/Örnsköldsvik/Skellefteå/Umeå/Luleå