Skanska

Projektchef Hus Sydost - Växjö

Vi på Skanska söker nu en projektchef till vår verksamhet i Hus Sydost, placeringsort Växjö. Som projektchef ansvarar du för att såväl ekonomiska som produktionsmässiga mål uppnås. Rollen innebär att du lägger grunden till att övriga medarbetare i projektet får rätt förutsättningar att utföra sina arbetsuppgifter. 

Vidare innebär det även: 
• Sätta relevanta mål för det projekt du ansvarar för, tex mål för tidplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion 
• Ansvara för att produktionsbudget tas fram, stäms av och att slutprognos upprättas. 
• Vara ledare och en förebild för din personal. 
• Säkerställa att Skanskas mål för miljö, arbetsmiljö och säkerhet följs i projekten. 
• Arbeta med att utveckla relationer till våra kunder och identifiera nya kommande projekt på marknaden. 

Vi söker dig som har erfarenhet och förmågan att se helheten i projekten

För att lyckas i rollen som projektchef är det viktigt att du har förmågan att se helheten i din verksamhet då du ansvarar för många olika områden i projekten. Du har erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla medarbetare. Du står bakom våra värderingar och har förmåga att driva dessa frågor tillsammans med dina kollegor. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen. 

Vi ser det som meriterande om du är civilingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi. Det är av stor vikt att du har flerårig erfarenhet av rollen som projektchef eller av en liknande tjänst. 

Hör av dig till oss redan idag! 


Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Vi vill ha din ansökan senast 2018-11-16, urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Distriktschef Hans-Fredrik Helldahl på tel. 010-449 54 46 eller HR-Partner Torbjörn Krüger på 010- 449 83 19.

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett bättre samhälle! 

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare. 

Välkommen!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 november . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus Sydost - Växjö