Skanska

Projektchef Hus Sydost - Oskarshamn

Är du lagspelaren som sätter ditt team och verksamhetens bästa i fokus? Då kan jobbet som projektchef på Hus Sydost vara utmaningen du letar efter! Välkommen med din ansökan.

 

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Vi söker nu en projektchef till Oskarshamn!

 

Vad innebär rollen som projektchef?

Som projektchef har du en nyckelroll för vår framgång – du leder och genomför projekt från tidigt skede fram till överlämnande. Du kommer få möjlighet att arbeta med en fin mix av projekt i varierande storlekar, både för interna och externa beställare. Du har stort eget ansvar men också stort stöd från en organisation som värdesätter öppenhet och samarbete.

 

En projektchef hos oss ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål om noll arbetsplatsolyckor upprätthålls i projekten.

 

Du sätter upp och styr mot mål i projekt för:

  • resurser
  • projektering
  • ekonomi
  • produktion

Du sitter med i distriktets ledningsgrupp där vi utformar distriktets affärsplan och gemensamt ansvarar för att utveckla vår personal och våra talanger. Som ledare är du en förebild för din organisation och bidrar till att Skanskas mål och värderingar omsätts i praktiken. Engagemang och målfokus är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du är en lagspelare som sätter distriktets och Skanskas bästa i fokus.

 

Vill du leda framgångsrika projekt tillsammans med oss?

 

Vi söker dig som kan se projekt utifrån ett helhetsperspektiv och strävar efter de mest effektiva och lösningsorienterade förslagen i alla situationer. Det är en självklarhet för dig att inkludera ditt team och samarbeta för att nå bästa resultat. Att leda människor faller sig naturligt för dig och du har ett stort intresse av att just leda och utveckla andra. Du är affärsmässig, har ett smittande engagemang och har en fallenhet för att etablera och utveckla goda relationer. Som ledare är du driven, kommunikativ och har bidrar till god teamanda.

 

För att bli framgångsrik som projektchef vill vi att du har ca 5–10 års erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har högskoleutbildning eller motsvarande byggteknisk utbildning alternativt kompetens förvärvad genom erfarenhet. God lokalkännedom och ett stort närverk i Oskarshamn med omnejd ser vi som en stor merit.

 

Vidare värdesätter du vårt arbete inom etik, säkerhet, mångfald och miljö och ser dessa som verktyg för att skapa framgång och vara den samhällsbyggare vi vill vara!

 

Din roll kommer att innebära mycket kontakter, och det är viktigt att du är en god representant för Skanska och delar våra värderingar i din yrkesroll, såväl som i din personlighet.

 

B-körkort är ett krav.

 

Är det dig vi söker?

Välkommen att registrera din CV och ett kort personligt brev via länken nedan senast den 20 augusti. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Linda Elmgren, 010-449 61 04 men eftersom det är semestertider så är det säkrast att nå oss efter den 9 augusti.

 

 

Ansök nu 

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Oskarshamn . Publicerat : 7 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus Sydost - Oskarshamn