Skanska

Projektchef Hus Sydost - Kalmar

Skanskas husverksamhet i sydost består av 5 distrikt från Blekinge till Östergötland. Vi bygger nytt och bygger om allt från kontor och bostäder till sjukhus, och bygger alltid med säkerhet, hållbarhet, kvalitet och nöjda kunder i fokus. Just nu är distrikt Kalmar inne i en expansiv fas och söker nya kollegor. 

Är du redo för ett ansvarsfullt, roligt och utvecklade uppdrag som Projektchef? 

Vi på Skanska söker nu en projektchef till vår verksamhet i Hus Sydost, placeringsort Kalmar.
Som projektchef ansvarar du för att såväl ekonomiska som produktionsmässiga mål uppnås. Rollen innebär att du lägger grunden till att övriga medarbetare i projektet får rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter. 

Vidare innebär det även: 
• Sätta relevanta mål för det projekt du ansvarar för ex mål för tidplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion 
• Ansvara för att produktionsbudget tas fram, stäms av och att slutprognos upprättas. 
• Vara ledare och en förebild för din personal. 
• Säkerställa att Skanskas mål för miljö, arbetsmiljö och säkerhet följs i projekten. 
• Arbeta med att utveckla relationer till våra kunder och identifiera nya kommande projekt på marknaden. 

Vi söker dig som har erfarenhet och förmågan att se helheten i projekten

För att lyckas i rollen som projektchef är det viktigt att du har förmågan att se helheten i din verksamhet då du ansvarar för många olika områden i projekten. Du har erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla medarbetare. Du står bakom våra värderingar och har förmåga att driva dessa frågor tillsammans med dina kollegor. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen. 

Vi ser det som meriterande om du är civilingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi. Det är av stor vikt att du har flerårig erfarenhet av rollen som projektchef eller av en liknande tjänst. 

Hör av dig till oss redan idag! 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, vi vill ha din ansökan senast söndagen den 24 Augusti.
Frågor om tjänsten hänvisas till Distriktschef Thomas Leijon, 010-448 92 42 eller HR Partner Torbjörn Krüger 010-449 83 19

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett bättre samhälle! 

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare. 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 augusti . Arbetsort : Kalmar

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus Sydost - Kalmar