Skanska

Projektchef Hus Syd – Malmö/Lund

Skanska Hus Syd är idag cirka ca 600 medarbetare utspridda på olika projekt i Skåne. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Våra värderingar präglar organisationen och skapar en sund företagskultur! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med!

Till vårt kommersiella distrikt söker vi nu en engagerad projektchef

Din vardag
Som projektchef har du det övergripande ansvaret i projektet och rapporterar till distriktschefen samt deltar i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential.
 
Du har ekonomiskt resultatansvar för ditt projekt och förväntas leda projektet mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp. Att etablera och utveckla kund- och intresserelationer samt identifiera nya affärsmöjligheter kommer vara en del av ditt arbete.
 
I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.
 
I den dagliga verksamheten förmår du höja blicken och se affärsmöjligheter samtidigt som du stöttar operativt ute i projekten. Du är en lyhörd, kommunikativ och värderingsstyrd ledare som skapar delaktighet i dina team genom nära ledarskap, tydliga mål och strukturerad uppföljning.
 

Vem är du?
Du har gedigen erfarenhet av att driva entreprenadprojekt från anbud till slutförande och är bra på att bygga starka och långsiktiga relationer med dina kunder. Du är en resultat- och målinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo utan att äventyra kvaliteten på ditt jobb.
 
Du har också:
- Erfarenhet från ledande befattning och dokumenterad erfarenhet av att utveckla långsiktiga kundrelationer
- Högskoleutbildning inom byggteknik
- Intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
- Arbetat med målstyrning och uppföljning av entreprenadprojekt


Ta chansen, sök tjänsten!
Ansök senast 1 april eller varför inte redan i dag! Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. 

För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Vid  frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Patrik Ekberg 010-449 96 02 eller patrik.ekberg@skanska.se

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle.
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lund, Malmö . Publicerat : 25 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus Syd – Malmö/Lund