Skanska

Projektchef Hus - Stockholm

Vill du bli projektchef på Skanska?

 

Inom Skanskas husverksamhet i Stockholm finns två regioner med fokus på kommersiella fastigheter. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat hotell, skolor, kontor, sjukhus och laboratorier - med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra regioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Vi söker dig som motiveras av att leda framgångsrika projekt! 

Som projektchef har du en nyckelroll med helhetsansvar för projektet. Du ansvarar för att projektet styrs mot uppsatta mål och att kundens förväntningar möts och helst överträffas. En projektchef har en viktig roll i att utveckla relationen med våra kunder. Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp och produktion i dina projekt. Projektchefen ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen. Vidare är du en förebild både internt som externt. 

Du är en ledare som ser möjligheter och skapar engagemang 

Detta är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt. Vi ser att du i grunden är civilingenjör, högskoleingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du ha erfarenhet av liknande tjänst. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar och i egenskap av ledare är du handlingskraftig, tydlig, kommunikativ och motiverande. 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. 

Välkommen med din ansökan 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringsspecialist; Jacob Ahlner, 010-449 20 04.

Sista ansökningsdag är 2018-04-12.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus - Stockholm