Skanska

Projektchef Hus Norr, Skellefteå/Luleå/Piteå

Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om och utför byggservice på allt från kontor och bostäder till sjukhus; alltid med kvalité, miljö och nöjda kunder i fokus.

 

Skanskas husverksamhet i Norr erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med intressanta och komplexa projekt.

  

Vi söker dig som motiveras av att leda värdeskapande projekt!  

 

Som projektchef hos oss är du en förebild och ledare. Du har en nyckelroll med helhetsansvar för projektet. Tillsammans med kollegor ser du till att projektet styrs mot uppsatta mål och att kundens förväntningar möts och helst överträffas. Som projektchef bygger du relationer och säkerställer att vi blir bättre tillsammans med våra kunder.

 

Du har stor påverkan genom att sätta mål för medarbetare, projektering, inköp och produktion i dina projekt. Projektchefen ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen. Du delar och lever våra värderingar både internt som externt.

 

Du är en ledare som ser möjligheter och skapar engagemang

Detta är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt.

 

Vi tror att du i grunden är civilingenjör, högskoleingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning.

 

För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du helst ha erfarenhet av liknande tjänst. Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar och är en kommunikativ, tydlig och motiverande ledare som får saker gjorda tillsammans med ditt team.

 

Är du den vi söker? Hos oss får du utrymme och verktyg att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.

 

Välkommen med din ansökan senast 11/8.

 

Vi gärna ser en mångfald av sökande då vi vet att våra olikheter gör oss mer kreativa och bättre tillsammans.

 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Örjan Kallin på 010-449 54 56.

 

 

Additional Information

  • Location: Luleå, Norrbotten, Sweden
  • Additional Locations: Skellefteå, Västerbotten, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus Norr, Skellefteå/Luleå/Piteå