Skanska

Projektchef Hus Norr IME - Örnsköldsvik/Sundsvall/Falun/Borlänge/Skellefteå

Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. IME har sitt ursprung i tung industri och uppdragen är främst inom processindustri, gruvindustri och energianläggningar samt även en del komplicerade stål- och betongarbeten utanför traditionell industri

 

Till våra industriprojekt i Örnsköldsvik, Sundsvall, Falun/Borlänge och Skellefteå söker vi nu

 

 

Affärsdriven och engagerad Projektchef med målfokus

Som projektchef hos oss har du ett värderingsstyrt ledarskap och ett övergripande ansvar för att leda, styra och planera med fokus på säkerhet, produktivitet och lönsamhet. Du ansvarar för planering och ledning av verksamheten och har övergripande ansvar för ekonomistyrning och för projektens ekonomiska resultat samt medarbetare.

 

Affären och produktionen är centrala områden i din roll - från anbuds- och kalkylskede till överlämnande av projektet till kund. Du ansvarar för att projektet styrs så att de ekonomiska och produktionsmässiga målen nås och att våra kunders förväntningar uppfylls. Givetvis är du inte ensam om att bidra till projektens framgång men som ansvarig för projektet lägger du grunden för övriga medarbetare.

 

Att leda, motivera och utveckla ditt team till att nå uppsatta mål är en given och stor del av din roll. Du har också en viktig roll i att utveckla relationen med våra kunder.

 

Som projektchef är du med i distriktets ledningsgrupp och har en aktiv roll i hur distriktet kan utvecklas framåt.

 

 

Du är en inkluderande lagspelare med ett tydligt ledarskap

Tjänsten passar dig som är affärsdriven, social och engagerad i din yrkesroll. Du motiveras av och får energi av att arbeta mot högt uppsatta mål. För att trivas och vara framgångsrik i den här rollen är du en inkluderande och utåtriktad person.

 

Du är en tydlig, lyhörd och värderingsstyrd ledare som tror på en sund kultur och som har förmågan att få med dig andra och få deras förtroende.

 

Din sociala förmåga är välutvecklad och du inser vikten av att bygga och utveckla relationer både internt och externt och du vet vikten av att kunna påverka kunden genom ärlig och tydlig dialog.

 

Du har också:

• Erfarenhet från byggbranschen och minst 5 års erfarenhet från ledande roll med personalansvar

• Högskoleutbildning inom bygg eller motsvarande erfarenhet

• Goda IT-kunskaper, erfarenhet av Office-programmen och vana att arbeta med digitala verktyg

• Bra språkkunskaper i svenska och engelska

• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av industriprojekt.

 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet, det är viktigt för oss att du blir en i vårt värderingstyrda team. Vi gärna ser en mångfald av sökande då vi vet att våra olikheter gör oss mer kreativa och bättre tillsammans.

 

 

Ansök senast 17 september!

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi kommer arbeta löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka.

 

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Ulrica Åhman på 010-449 20 30.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 21 timmar . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus Norr IME - Örnsköldsvik/Sundsvall/Falun/Borlänge/Skellefteå