Skanska

Projektchef Hus Bostäder Norr - Uppsala

Är du redo för ett ansvarsfullt, roligt och utvecklande uppdrag som Projektchef? 


Vi på Skanska söker nu en projektchef till vår verksamhet i Hus Norr, distrikt Uppsala Bostad. Distriktet i fråga jobbar med interna samt externa projekt i Uppsalaområdet och har idag ca 60 medarbetare. I distriktet finns en stark känsla av engagemang och laganda vilket har bidragit mycket till dess framgång.

Som projektchef ansvarar du för att såväl ekonomiska som produktionsmässiga mål uppnås. Rollen innebär att du lägger grunden till att övriga medarbetare i projektet får rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter. 

Vidare innebär det att: 

  • Sätta relevanta mål för det projekt du ansvarar för ex mål för tidplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion 
  • Ansvara för att produktionsbudget tas fram, stäms av och att slutprognos upprättas. 
  • Vara ledare och en förebild för din personal. 
  • Säkerställa att Skanskas mål för miljö, arbetsmiljö och säkerhet följs i projekten. 
  • Arbeta med att utveckla relationer till våra kunder och identifiera nya kommande projekt på marknaden. 

 

Vi söker dig som har erfarenhet och förmågan att se helheten i projekten

För att lyckas i rollen som projektchef är det viktigt att du har förmågan att se helheten i din verksamhet då du ansvarar för många olika områden i projekten. Du har erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla medarbetare. Du står bakom Skanskas värderingar och har förmåga att driva dessa frågor tillsammans med dina medarbetare. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen. 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. Hos Skanska får du möjlighet till spännande utvecklingsmöjligheter och karriär, i kombination med arbete i intressanta projekt. 

Vi ser att du har en byggteknisk utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av rollen som projektchef eller av en liknande tjänst. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi. Skanska strävar efter ökad mångfald och välkomnar kvinnor och personer med annan bakgrund än svensk bland de sökande. 

Hör av dig till oss redan idag! 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi vill ha din ansökan senast 23 februari. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Malin Johansson 010-449 41 67 eller HR Lena Forssblad 010-449 01 87.

Vi ser fram emot din ansökan! 


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 februari . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus Bostäder Norr - Uppsala