Skanska

Projektchef Grundläggning - Stockholm

Vi står på fast grund

 

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning. 

 

 

Som projektchef är du både ledare och gillar att göra affärer

 

Att arbeta som projektchef hos oss är en utvecklande roll. Du har ett övergripande ansvar för att driva och utveckla dina projekt från start till avslut och överlämnande. Du ansvarar för både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls.

 

Givetvis är du inte ensam om att bidra till projektens framgång men ditt arbete lägger grunden för övriga medarbetare då det är du som sätter mål för tidsplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion

 

 

Är du byggingenjör och inspireras av att utveckla andra?

 

Vi ser gärna att du är högskole-/civilingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. Du har erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla alla medarbetare. 

 

Distrikt Nord sitter organisatoriskt på Skanskas Stockholmskontor men har verksamhet över ett större geografiskt område. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdagen är den 17 mars 2019 men vi gör löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt via länken.

 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Erik Torstensson, Grundläggning Nord 010-448 01 31 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76.

 

 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag.

 

Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Grundläggning - Stockholm