Skanska

Projektchef Återvinning Asfalt och Bergmaterial - Öst

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

På Region Asfalt och Bergmaterial Öst är vi ca 200 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Till vår Återvinningsverksamhet söker vi nu

 

Projektchef som vill vara med och bygga ett bättre samhälle!

 

Din övergripande uppgift som projektchef är att fortsätta vår resa inom återvinning. Detta innebär att fokusera på att utveckla och driva vår cirkulära ekonomi genom att erbjuda lösningar som skapar värde för våra kunder och för samhället.

 

Du kommer ansvara för att utveckla och leda verksamheten som idag till stora delar handlar om att hantera schaktmassor och deponi. Vi ser en stor möjlighet i att öka den gröna omsättningen i tydliga och lönsamma erbjudanden. Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda dina projekt mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp. Du driver mot uppsatta mål baserade på distriktets affärsplan, med tydligt fokus på att utveckla och skapa nya affärsmöjligheter inom den cirkulära ekonomin.

 

I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

Andra uppgifter i rollen:

 

 • Säkerställa konkurrenskraftig återvinning med fokus på kund och affärsmöjligheter
 • Ansvara för egna projekt och anläggningars arbete med arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet.

Det geografiska området som du ansvarar för inkluderar Stockholm, Uppsala, Västmanland, Sörmland samt Östergötland. Tyngdpunkten ligger i dag på Stockholm. Det förekommer en del resor i tjänsten.

 

Du rapporterar till distriktschefen för Tillverkning i region Asfalt och Bergmaterial Öst och förväntas delta i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential. 

 

Affärsmässighet, engagemang och tydlighet är dina ledord!

 

Du är en erfaren ledare med ett tydligt, engagerande och värderingsstyrt ledarskap. Du arbetar på ett strukturerat och resultatinriktat sätt samt vill ha ordning och reda omkring dig. Entreprenörskap, att ta beslut och få saker att hända är naturligt för dig.

 

Du inger förtroende och får lätt med dig teamet samt har förmågan att dra nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation. En av dina drivkrafter är att jobba nära teamet, coacha och motivera varje individ att utvecklas. Du kan och vill bygga vinnande team.

 

Vi förutsätter att du har:

 • Erfarenhet från liknande ledande befattning och dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer
 • Effektivt arbetat med målstyrning och uppföljning av verksamheten - med goda resultat
 • Högskoleutbildning, gärna med fokus på produktion och ledarskap
 • Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
 • Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem
 • Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.  

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Ansök senast 1 mars eller varför inte redan i dag!

 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef 
Mathias Asplund på 010-449 22 25.


Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Additional Information

 • Location: Stockholm, Sweden
 • Additional Locations: Östergötland, Sweden; Västmanland, Sweden; Södermanland, Sweden; Uppsala, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Återvinning Asfalt och Bergmaterial - Öst