Skanska

Projektchef Asfalt Entreprenad - Örebro/Västmanland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.
                               
Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.
 

Till Asfalt Entreprenad i Örebro/Västmanland söker vi nu
 
Engagerad projektchef med fokus på lönsamhet och utveckling
 
Som projektchef har du det övergripande ansvaret för Skanskas utläggning av asfalt inom din geografi. Du rapporterar till distriktschefen för Asfalt Entreprenad i Distrikt Mellan inom Region Öst samt förväntas delta i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential.
 
Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda dina projekt mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp. Att etablera och utveckla kund- och intresserelationer samt identifiera nya affärsmöjligheter kommer vara en stor del av ditt arbete.
 
I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.
 
Du kommer ansvara för vår verksamhet i Örebro/Västmanland och vi vill att du är placerad inom den geografin.
 
Att driva lönsamma entreprenadprojekt är din grej! 
 
I den dagliga verksamheten förmår du höja blicken och se affärsmöjligheter samtidigt som stöttar operativt ute i projekten. Du är en lyhörd, kommunikativ och värderingsstyrd ledare som skapar delaktighet i dina team genom nära ledarskap, tydliga mål och strukturerad uppföljning.
 
Du har gedigen erfarenhet av att driva entreprenadprojekt från anbud till slutförande och är bra på att bygga starka och långsiktiga relationer med dina kunder. Du är en resultat- och målinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo utan att äventyra kvaliteten på ditt jobb.
 
Du har också:

·        Erfarenhet från liknande ledande befattning och dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer

·        Effektivt arbetat med målstyrning och uppföljning av entreprenadprojekt - med goda resultat

·        Högskoleutbildning, gärna med fokus på produktion och ledarskap

·        Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor

·        Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem

·        Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.


Vi lägger stort fokus på att skapa mervärde för våra kunder och ser gärna att du är såväl utvecklings- som produktionsinriktad för att uppnå den bästa kundnyttan. Det är meriterande om du tidigare har samarbetat med Trafikverket och kommuner.
 
Ansök senast 24 mars eller varför inte redan i dag!
 
Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. 

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Daniel Söderberg på 010-448 66 65. Gäller dina frågor rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-partner Bim Ahlström på 010-449 20 87.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 24 mars . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Asfalt Entreprenad - Örebro/Västmanland