Skanska

Projektchef Affär Väg och Anläggning - Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en Projektchef Affär till Väg och Anläggning i Stockholm.

I rollen som Projektchef Affär, arbetar du som rådgivare mot olika affärs- och projektutvecklande enheter, både interna inom Skanska men även mot andra externa kunder. De externa kunderna kan vara både offentliga och privata.
Arbetet omfattar främst tekniska lösningar, tid- och skedesplanering, logistik, viss projekteringsledning samt medverkan i kostnadskalkyler.

”Du vet vilka skeden som är kritiska för slutleveransen”

Du vill jobba med dessa frågor och tycker att de är intressanta. Med anledning av långa ledtider för utvecklingsprojekt är tålamod och uthållighet en bra egenskap att ha i bagaget. Erfarenhet från liknande uppgifter är meriterande men inget krav.

Sök omgående!

Vi vill tillsätta tjänsten snarast så skicka in ditt CV så snart som möjligt dock senast 13 oktober. Frågor om tjänsten besvaras av Jan Johansson, Distriktschef Affär tel. 010-448 10 62 eller Annelie Collborg, HR, tel. 010-449 90 10.

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Affär Väg och Anläggning - Stockholm