Skanska

Projektchef Affär Väg och Anläggning - Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en Projektchef Affär till Väg och Anläggning i Stockholm.


Vi söker en relationsbyggande projektchef


I rollen som Projektchef Affär (PRC), arbetar du som kund och marknadsansvarig och rapporterar till Distriktschef Affär. I din roll som PRC har du i uppdrag att följa och analysera utvecklingen för väg och anläggningsmarknaden, ansvara för kundrelationer, mål och visioner. Du har kunskap om kundens kommande projekt och deltar i regionens strategiska affärsplanering.


Du stöttar också distriktscheferna i kundrelationer, upprättande av marknadsplaner och ansvarar för regionens strategiska kund- och marknadsplan. Vidare syns du på de arenor som kund- och marknadsplanen anger som viktiga. Det är främst interna samarbeten i storkundsarbete, One Skanska Stockholm, Business Arena, Almedalen samt flera andra. 


Vilka skeden är kritiska för slutleveransen?


Du är en duktig kommunikatör som effektivt kan sprida korrekt information till berörda parter och deltar på samt bevakar de forum som är av intresse för Väg och anläggnings verksamhet. Förmågan att vara proaktiv samt vårda relationer med nyckelkunder och övriga intressenter är avgörande för framgång som PRC. Erfarenhet från liknande uppgifter är meriterande men inget krav.


Sök omgående!


Vi vill tillsätta tjänsten snarast så skicka in ditt CV så snart det bara går! Frågor om tjänsten besvaras av Jan Johansson, Distriktschef affär på 010-448 10 62 eller Richard Tersander, Rekryteringsspecialist, på 010-44 82 631. Sista ansökningsdag är söndagen den 31 oktober.


Välkommen med din ansökan!


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Affär Väg och Anläggning - Stockholm