Skanska

Projektchef Affär till bostadsverksamheten i Stockholm

Skanskas husverksamhet i Stockholm har två regioner med fokus på kommersiella fastigheter och vi har en Bostadsregion, som är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder. Alla med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. 

Vår bostadsregion präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

 

Projektchef Affär

Vi i Hus Stockholm Bostäder vill vara den självklara samarbetspartnern för våra kunder. Vi har därför skapat ett renodlat affärsdistrikt vars uppdrag är att gå sida vid sida med våra kunder och förstå deras önskemål samt den marknad som vi befinner oss på. Med denna förståelse kan vi skapa rätt team, rätt projekt och fokusera på de kunder som är rätt för oss. 

Vi söker nu en Projektchef Affär med det övergripande ansvarsområdet att säkra orderingången till regionen, en region som idag har över 50% träffsäkerhet på sina anbud. Rollen är ett vikariat fram till maj 2019. 

Du kan marknaden och ser till att vi ständigt vässar våra affärer 

Hos oss ingår du i ett engagerat, energifyllt team där vi arbetar tillsammans med kunskapsutbyte och erfarenhetsåterföring. Du driver delar av regionens anbudsarbete och bidrar till att vi vinner viktiga projekt, samt har huvudansvar för ett antal nyckelkunder. Du ser samtidigt till att vi anpassar oss till förändringar på marknaden och att vi ständigt vässar våra affärer och bidrar till samhällsutvecklingen. 

Som Projektchef affär är du projektorganisationens länk till marknaden. Du ansvarar för samordning av regionens kund- och marknadsarbete och deltar i regionens övergripande affärsutveckling. 

Ditt arbete är utåtriktat och du bygger ett stort kontaktnät med marknadens aktörer och såväl andra regioner som supportfunktioner inom Skanska.

 
Du vill möta kunden och skapa affärer 

Du trivs som bäst när du får nyttja din förmåga att självständigt skapa, upprätthålla och utveckla affärer och kundrelationer. Du lyckas med detta utifrån ett starkt mål- och resultatfokus, stor uthållighet och ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. 

Du har flera års erfarenhet av projektledning, anbudsarbete och kalkylering samt att arbeta i ett byggprojekts olika skeden, i roller som projektingenjör, produktionschef eller projektchef. Har du erfarenhet av kund- och marknadsarbete är det meriterande. 

Skanska har höga mål för hållbarhet, etik, säkerhet och mångfald och det är viktigt att du är en genuin bärare av våra värderingar. 

Vi vill träffa dig!

 
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 19/2. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Forsberg, Distriktschef Affär, tel:010-448 15 86.


Har du frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Kristina Groth, HR, tel: 010-4490434 Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 3 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Affär till bostadsverksamheten i Stockholm