Skanska

Produktionsledare Hus - Stockholm

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.


Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

Du kan vara skillnaden mellan ett lyckat och misslyckat byggprojekt

Som produktionsledare på Skanska arbetsleder du produktionen i ett projekt, som till exempel stom- och rumskomplettering på St Görans Sjukhus. Din arbetsplats kommer vara ute i produktionen, där säkerhet och god planering är det viktigaste för ett lyckat projekt. Du gör arbetsberedningar, leder den dagliga produktionen och löser eventuella problem som kan dyka upp under en arbetsdag. 

Rollen har många kontaktytor, och under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med din produktionschef /blockchef, underentreprenörer, beställare och leverantörer. 

Vi söker dig som vill vara i händelsernas centrum 

För att lyckas är det viktigt med god planering och struktur. Men oförutsedda saker kan dock hända och måste du kunna fatta snabba beslut och vara en problemlösare. Framförallt är du är en god ledare som har förmågan se och ta tillvara på den gedigna yrkeserfarenhet som finns bland dina kolleger. Du ska även ha någon typ av byggteknisk utbildning och åtminstone ett par års erfarenhet. 

Missa inte chansen - ansök redan idag

Vänta inte med att söka – vi behöver tillsätta tjänsten så snart som möjligt och vi läser ansökningar löpande, men vi önskar din ansökan med CV och personligt brev senast den 20 februari. Har du frågor kontakta gärna Distriktschef Christian Granath 070-5639868 eller Faschef Katarina Sundström 073-4101752.

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionsledare Hus - Stockholm