Skanska

Produktionsingenjörer Skanska Industrial Solutions – Malmö/Kristianstad/Ljungby/Jönköping/Kalmar/Växjö

Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör och vill börja din karriär som produktionsingenjör på Skanska Industrial Solutions!

 

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial syd levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vår infraserviceverksamhet säkerställer att vägar, broar håller hög driftsäkerhet och kvalitet samt erbjuder allt inom trafikanordningar.

 

Rollen som produktionsingenjör är en ingångsroll och du kommer arbeta nära våra arbetsledare och projektingenjörer, samtidigt ingår du i ett nätverk med andra produktionsingenjörer inom Skanska. Tillsammans får ni utbildning och grundläggande kunskaper inom kalkyl/anbud, planering, ekonomistyrning, inköp, produktionsstyrning och entreprenadjuridik.

 

I din roll kommer du att vara involverad i olika delar av produktionen, vilket innebär bland annat att:

 

 • Delta i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet
 • Få förståelse för våra arbetssätt och verktyg
 • Arbeta med frågor inom säkerhet, arbetsmiljö och kvalitet
 • Utföra besiktningar och följa upp att vi når våra kvalitetskrav
 • Arbeta med budgetuppföljning, inköp och fakturering.

 

På sikt ser vi att du kommer växa och ta större ansvar inom arbetsledning, kalkyl och ekonomi. Vi erbjuder dig en bra grund för att kunna bli en duktig framtida ledare inom produktionen eller specialistfunktion.

 

Vad vill du arbeta med?

Utifrån ditt intresse och önskade placeringsort finns det olika möjligheter för dig att starta din framtid tillsammans med oss. Vi söker nu fyra produktionsingenjörer till följande områden:

 • Infraservice, det vill säga vi som underhåller landets vägar och kringliggande miljöer samt hanterar trafikanordningar. Tjänsten är placerad i Ljungby alternativt Kristianstad.
 • Asfalt, vi är en av de största utläggarna i Sverige och våra medarbetare har stor teknisk kompetens och kunskap om asfalt och allt däromkring. Här finns det möjlighet att vara placerad i Skåne och då i Önnestad/Kristianstad alternativ Malmö. Du kan också utgå från vår verksamhet i Småland, det vill säga Jönköping, Kalmar eller Växjö.
 • Tillverkning asfalt och Bergmaterial, där Skanska har täkter, terminaler och entreprenader i hela landet. Vi är en av landets största leverantörer av grus-, sten- och bergprodukter. Här finns möjlighet till placering i Jönköping, Kalmar eller Växjö.

 

Är du nyfiken och vill lära dig mer om produktion?

 

Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom bygg och anläggning. Du kan också ha läst industriell ekonomi och har ett intresse för produktion. Som person är du ordningsam och strukturerad. Du tycker om att bidra till gruppens energi och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

 

Ansök idag eller senast den 25 augusti!

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterade chefer nedan. Under sommaren kan vi ha begränsade möjligheter att svara men är mer tillgängliga några veckor in i augusti.

 

 • Infraservice Jacob Olsson-Wallentin, telefon 010-448 6632
 • Asfalt Skåne Johan Knutsson, telefon 010-448 36 20
 • Asfalt Småland Fredrik Elg, telefon 010-448 63 13
 • Tillverkning Mikael Berg, telefon 010-448 92 61
 • HR Partner Jan Gustavsson, telefon 010-448 72 10

Välkommen till Skanska!

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Jenny-Li, HR Skanska | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 27 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Inköp Säkerhet & Skydd Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionsingenjörer Skanska Industrial Solutions – Malmö/Kristianstad/Ljungby/Jönköping/Kalmar/Växjö