Skanska

Produktionschef/Platschef Väg & Anläggning - Helsingborg

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra. Vi tycker även det är viktigt med möjlighet till balans mellan arbete och fritid.

 

Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – allt från mindre till stora, komplexa projekt. Vi söker nu en produktionschef till vårt distrikt Norra Skåne som tillsammans med distriktets övriga medarbetare kommer vara med och hantera både interna och externa projekt.

 

Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi har roligt på vägen dit! Vi söker dig som vill vara med och skapa en spännande framtid tillsammans med oss!

 

Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete i en positiv miljö med goda möjligheter till utveckling. Vi vill satsa på dig och vi hoppas att du vill satsa på oss!

 

Brinner du för produktionen och är redo för nya utmaningar?

 

Produktionschef på Skanska är en central och viktig roll där du har stor inverkan och möjlighet att vara en betydande faktor för projektets framgång. Rollen är bred och innebär att du arbetar från anbud, tidigt skede och med ansvar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalité samt arbetsmiljöfrågor. Vidare planerar och styr du framdriften av produktionen samtidigt som du trivs med att motivera och utveckla ditt team – där ni tillsammans når uppsatta mål. Placeringsort för tjänsten är Malmö.

 

Vi söker dig som drivs av nya utmaningar, har sinne för goda affärer, har lätt att bygga och skapa långsiktiga relationer samt lätt för samarbete med andra. Vidare är det viktigt att du besitter kunskap och erfarenhet av ekonomisk uppföljning och planering.

 

Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig!

 

Du som passar i rollen produktionschef hos oss är en beslutsam, strukturerad och resultatorienterad person med stort fokus på kvalitet, miljö och säkerhet. Du är van att driva projekt, är trygg i ditt ledarskap, har förmågan att prioritera och är beredd att ta snabba beslut när situationen kräver det. Vi vill att du som ledare ger rätt förutsättningar för ditt team och att du bidrar till 100 % arbetsglädje.

 

Vi tror att du har arbetat som arbetsledare och/eller produktionschef i några år. Du har utbildning inom byggteknik, exempelvis som civil- eller högskoleingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

 

Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar. Du är lyhörd och har en god prioriteringsförmåga, där du kan se till helheten.

 

Är du den vi söker? Vänta inte med din ansökan!

 

Om du tycker detta verkar intressant vill vi att du snarast skickar in ett personligt brev och CV. Vi går igenom ansökningar löpande. Absolut senaste ansökningsdag är 2019-12-29.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Peter Sjöberg, Distriktschef, tel. 010-448 13 23 eller Madeleine Lundberg, HR Partner, tel. 010-449 10 53.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Helsingborg, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 december . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 3 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef/Platschef Väg & Anläggning - Helsingborg