Skanska

Produktionschef/Platschef Skanska Direkt - Göteborg

Vi söker en engagerad Produktionschef/Platschef till Skanska Direkt i Göteborg

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre projekt. Vårt koncept bygger på närhet, flexibilitet och tillgänglighet för våra kunder. Vi jobbar med om- och tillbyggnader av bostäder, kontor och andra kommersiella fastigheter samt nyproduktion av samhällsfastigheter. Vi är i en expansiv fas och vi vill att du följer med på vår resa!

 

 

Vill du driva produktionen i mindre och mellanstora projekt?

Vi söker nu en produktionschef/platschef till vår verksamhet med placering i Göteborg. Vi står inför flera spännande utmaningar där du och din kompetens kan göra stor skillnad. Är du den vi söker?

 

Att vara produktionschef hos oss är en utmanande och utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete. För att lyckas i rollen behöver du ha en förståelse för byggprocessens alla delar och vana att fatta beslut. Som produktionschef har du en nyckelroll i våra projekt med ett övergripande ansvar att leda, styra och planera produktionen. Du medverkar från projektstart till besiktning och ansvarar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalitet samt arbetsmiljö. Som produktionschef ser du till att vi når uppsatta mål för tidplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Självklart med dagligt stöd från arbetsledare och projektingenjörer i projektet.

 

Vår arbetsplats präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att ha nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. För oss är det viktigt att trivs, har kul på jobbet och att vi är presitigelösa. Tillsammans driver vi verksamheten framåt och söker dig som är en fena på att samarbeta både internt och externt med underentreprenörer och beställare.

 

Vi vill att våra kunder ska välja att anlita oss till nästa projekt för att de är nöjda med hela projektet, från utförande till kommunikationen under projektets gång.

 

Vi har delat in vårt erbjudande i tre huvudområden:

- Nybyggnad

- Om- och tillbyggnad

- Energieffektivisering

 

Skanska Direkt utmärker sig från andra företag inom vår bransch. Vi har det stora företagets fokus på säkerhet, resurser och metoder, samtidigt som vi har det lilla företagets känsla för den lokala marknaden. Du bygger och leder teamet på arbetsplatsen och ser till att allas kompetens tas tillvara samt att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du är en viktig förebild både internt och externt och säkerställer en skadefri arbetsplats.

 

 

Vill du vara med och skapa vinnande lag?

Som person är du engagerad, målinriktad och känner dig trygg i att driva produktionen framåt. För dig är det naturligt att skapa ett sunt och inkluderande arbetsklimat med ett positivt och modernt ledarskap. I rollen jobbar du nära dina kunder med affären vilket därmed ställer vissa krav på affärsvana och att kunna vara affärsorienterad.

 

Du bygger och leder teamet på arbetsplatsen och ser till att allas kompetens tas tillvara samt att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du är en viktig förebild både internt och externt och säkerställer att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer. I tjänsten kommer du att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek men främst med fokus på om- och tillbyggnation.

 

Hör av dig till oss redan idag, men senast den 24 oktober. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt. Vi genomför löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vid frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Peter Fahar, 010-449 38 21.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef/Platschef Skanska Direkt - Göteborg