Skanska

Produktionschef Väg och Anläggning - Västerås

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fem distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Närke, Dalarna, Sörmland, Västmanland, Uppland samt Gävleborg.

 

Vi söker nu en erfaren produktionschef till vår verksamhet i Västerås.

 

 

Du är en kompetent ledare som får saker ur händerna.

 

Som produktionschef hos oss på Skanska så är du en viktig kugge i vår verksamhet, där du styr projekten ute på plats. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du planerar arbetet ute i produktionen och ser till att uppsatta mål nås gällande bland annat tidsplaner, inköp och ekonomi. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar till en god stämning. Du ingår i ett team där ni alla har en viktig uppgift, nämligen att sköta sina arbetsuppgifter och där du har ett övergripande ansvar för att produktionen sköts så effektivt som möjligt.

 

Dagliga resor till och från arbetet förekommer.

 

 

Tar du egna initiativ och har ett personligt driv?

 

Då är du rätt person för oss! Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom området och är trygg med att jobba ute i projekt. Du söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. Det är viktigt att du som ledare är engagerad i arbetet och får din personal att sträva efter att hålla samma höga standard som du själv lever upp till. Du är initiativrik och kommer med förslag kring hur verksamheten bör utvecklas, samtidigt som du är lyhörd mot din grupp och tar tillvara på den kompetens som finns där. Det är också viktigt att du delar Skanskas värderingar och är en förebild för oss i både interna och externa sammanhang.

Vi lägger stor vikt vid din ledarskapsförmåga.

 

Fortfarande tveksam kring vad rollen innebär? Kolla på den här korta filmen med beskrivning om vad rollen som produktionschef innebär på Skanska:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Wo6a5GS2Wzk&index=21&list=PLV98nhcL2GSkj4bZL-Q0bkc7gah5de0EP

 

 

Ansök idag

 

eller senast 2018-03-25 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Har du frågor? Kontakta Charlotta Larsson, projektchef: 010-448 86 47 eller Carl-Johan Appelfeldt, HR-specialist på 010-449 26 09.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Västerås

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och Anläggning - Västerås