Skanska

Produktionschef Väg och Anläggning Väst - Göteborg

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror på att nöjda medarbetare som har roligt på jobbet leder till fortsatt framgång på marknaden. Därför erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter och förmåner, som t ex aktiespararprogram och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. 
Vi är glada och stolta över att vinna många av de mest intressanta projekten i Göteborg och behöver en erfaren produktionschef som skall verkställa detta tillsammans med oss. 
 

Du skapar rätt förutsättningar för medarbetarna och projekt

 

Vi växer med Göteborg och vill därmed förstärka vårt trevliga gäng med en erfaren produktionschef/platschef. 
Ditt arbete kommer innefatta ett övergripande ansvar för produktionen i något av våra spännande projekt. Arbetet innebär att leda, planera och styra produktionen och detta gör du genom att bl a leda och motivera ditt team. Du håller även ihop arbetet så att tidplaner, ekonomi och inte minst säkerhet uppnås. Vidare skapar du ett bra samarbete även med kunder och underentreprenörer eftersom du är väl medveten om att samverkan är en förutsättning för framgång.
Som produktionschef på Skanska finns goda möjligheter att utveckla ditt ledarskap eller andra specifika kompetenser kopplat till byggprocessen. Som ledare på Skanska lovar vi dig att du får rätt förutsättningar för att lyckas i din roll!

 

En fena på byggprocess och relationer

 

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst fem års erfarenhet av en liknande roll inom anläggning och är kan byggprocessens alla skeden. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskap genom erfarenhet. 
Vi förutsätter att du trivs med att arbeta i grupp, där du bidrar till en god stämning genom ditt tydliga ledarskap och får energi av att se dina medarbetare utvecklas.
Du bör även ha kunskap inom betong och mark.

Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontakter, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/
 

Vi vill satsa på dig, så sök idag, dock senast den 14 november!

 

Om du vill utvecklas och ha roligt är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Martin Lydig 010-44 93 164 alt HR-specialist Sofie Degerlund 010-449 14 86

Vi rekryterar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så avvakta inte med att söka!
Vi är nyfikna på dig, och är övertygade om att vår framgång stärks ytterligare genom mångfald och jämn åldersstruktur.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 16 timmar . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och Anläggning Väst - Göteborg