Skanska

Produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en produktionschef till vårt anläggningsdistrikt i Stockholm. Vårt anläggningsdistrikt präglas av engagemang och hög medarbetartrivsel.

Du är lösningsorienterad och brinner för produktion 

Som produktionschef är du delaktig och involverad i alla moment från ”ax till limpa”, hela tiden med affärsfokus och framdrift som ledord. 

Du är en nyckelperson för våra projekt. Du leder och utvecklar teamet på arbetsplatsen, du ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll. Som produktionschef har du ett helhetsansvar i projekt med fokus på produktion, ledarskap och ekonomi. 

Du är driven, engagerad och har erfarenhet av produktion 

För att du ska klara rollen ser vi att du har minst 4 års erfarenhet av att arbeta som produktionschef (platschef) eller motsvarande i entreprenadbolag inom anläggning. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet och intresse inom grundläggning.

Som person ser du möjligheter där andra ser problem och affärsmässighet, ansvarstagande och resultatfokus är självklarheter för dig i ditt arbete. 
Tjänsten ger dig möjlighet att utvecklas inom ledarskap. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. 

Är du den vi söker? 

Vi rekryterar löpande så ansök redan idag, dock senast den 23 december. Vi gillar ordning och reda och vill att du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. 
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Anna Linder, Distriktschef: 010-448 04 96.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm