Skanska

Produktionschef Väg och anläggning – Kramfors

På Väg och anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggnings-projekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom verksamhetsgrenen verkar Infrastruktur, Grundläggning och Stora Projekt som rikstäckande regioner medan de specifika Väg och anläggningsregionerna är geografiskt placerade – VoA Syd, VoA Väst, VoA Norr, VoA Stockholm och VoA Mellansverige.

 

Vi har många spännande projekt igång och söker nu en produktionschef till region Väg och Anläggning Norr med placeringsort Kramfors. Är du en självgående produktionschef med erfarenhet av att driva olika typer av markprojekt och söker ett sammanhang med struktur, stabilitet och fokus på säker arbetsmiljö? Trivs du i en roll med stort ansvar och delar du Skanskas värderingar? Då kan det vara dig vi söker!

 

Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Vårt främsta mål framåt är att bygga en stabil verksamhet med fokus på hållbarhet, lönsamhet, tydliga arbetssätt, nära ledarskap och engagerade medarbetare. Vi tror att nyckeln kommer vara att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

 

Hur kommer en arbetsdag att se ut?

Som produktionschef på Skanska väntar dig ett omväxlande arbete där du kommer att leda projekt med fokus på säkerhet, produktivitet och lönsamhet. Du kommer att ha ett produktionsansvar för ett eller flera projekt och du kommer att skapa rutiner för kontinuerlig identifiering, bedömning och uppföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsrisker samt ansvara för kommunikation och information inom projekt. Du ansvarar för planering och ledning av verksamheten, både på ett övergripande plan och i den dagliga driften samt har övergripande ansvar för ekonomistyrning och för projektens ekonomiska resultat samt dess personal. Ditt arbete sker i nära samarbete med teamets projektingenjör och arbetsledare.

 

Vi välkomnar dig till ett team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten.

 

Den vi söker

Den här tjänsten passar dig som ser till att arbetet utförs med största noggrannhet. Du har siktet inställt på målet och ser till att lösa de eventuella problem som uppstår längs vägen och du delar våra värderingar. För att vara framgångsrik i rollen som produktionschef bör du ha en stark drivkraft och hög områdeskompetens.

 

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att vara produktionschef eller liknande inom mark. Det är önskvärt att du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning eller motsvarande. Du har ett sinne för ekonomi och en förmåga att planera väl, och du bör känna dig bekväm med administrativa rutiner. Att vara nyfiken och ha förmågan att tänka utanför boxen är viktiga egenskaper för denna tjänst, eftersom mycket av arbetet handlar om att lösa problem. Det är även viktigt att du kan skapa relationer med såväl kunder som medarbetare, och att du har ett affärsmässigt tänk tillsammans med driv och framåtanda.

 

Du är en lyhörd person som uppmärksammar andras förmågor och har förmågan att delegera på ett effektivt sätt. Dessutom är det viktigt för dig att erbjuda en bra och säker arbetsmiljö för både medarbetare, kunder och dig själv.

 

För att passa för tjänsten behöver du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 31/03 2023.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Kjellsson på telefonnummer: 010-448 84 65 eller via e-post: johan.kjellsson@skanska.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Kramfors . Publicerat : 1 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och anläggning – Kramfors