Skanska

Produktionschef Väg och anläggning - Dalarna

Du är en erfaren ledare med god branschkunskap

Som produktionschef/platschef hos oss på Skanska så är du en viktig kugge i vår verksamhet, där du ansvarar för våra projekt ute på plats. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du planerar och styr arbetet ute i produktionen genom nära kontakt med våra tjänstemän och yrkesarbetare, samt våra beställare och underentreprenörer. Du rapporterar till ansvarig projektchef och ansvarar bland annat för:

- Projektekonomi
- Planering
- Inköp
- Logistik
- Miljö- och arbetsmiljöfrågor

Vill du vara den drivande kraften ute i våra projekt?

Då är du rätt person för oss! Vi söker dig som har akademisk utbildning inom bygg och anläggning eller har anskaffat samma kunskaper genom längre erfarenhet, och har arbetat med projektledning inom området. Du är trygg i rollen som ledare och söker nu nya utmaningar för att fortsätta utvecklas.

Som platschef är du ”hands on” och är den som ser till att projekten drivs framåt mot våra uppsatta mål. Du är initiativrik och kommer med förslag kring hur verksamheten bör utvecklas, samtidigt som du är lyhörd mot din grupp och tar tillvara på den kompetens som finns där. Det är också viktigt att du delar Skanskas värderingar och är en förebild för oss i både interna och externa sammanhang. 

Ansök idag

eller senast 2019-05-06 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Har du frågor? Kontakta distriktschef Petter Hedin 010-448 76 31 eller HR-partner Sanna Gränsmark 010-448 09 40
Vi kommer att hantera rekryteringen efter helgerna.

Välkommen med din ansökan!


Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Dalarna . Publicerat : 16 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Inköp Projektledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och anläggning - Dalarna