Skanska

Produktionschef Tillverkning - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

På Region Asfalt och Bergmaterial Öst är vi ca 200 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor.

 

Nu behöver vi förstärka vårt team inom Asfalt och Bergmaterials Tillverkning i Stockholm med en produktionschef.

 

Vi söker dig som brinner för produktion och ledarskap!

På våra anläggningar i Stockholm pågår många spännande projekt och samarbeten för att utveckla vår verksamhet mot både säkrare och mer hållbar produktion för både miljö och människa. Vi är en viktig råvaruförsörjare till hela byggsektorn, men specifikt till asfalt- och betongindustrin i Stockholm.

 

Som produktionschef ansvarar du för produktionen av bergmaterial och asfalt där du planerar, styr och följer upp verksamheten. En stor del av ditt arbete kommer också handla om att styra och kontrollera det dagliga arbetet som utförs av de olika underentreprenörer som vi samarbetar med på våra anläggningar.

 

Du har ekonomiskt resultatansvar och ansvarar för att utveckla och leda produktionsarbetet mot uppsatta mål baserade på distriktets affärsplan och med tydligt fokus på lönsamhet och effektivitet.

 

Andra arbetsuppgifter i rollen:

• Säkerställa konkurrenskraft i anläggningen genom fokus på produktivitet och kostnadseffektivitet

• Arbeta med målstyrning samt kontinuerlig uppföljning av verksamheten

• Ansvara för arbetet gällande arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet

• Leda och fördela arbetet för egen personal samt underentreprenörer.

 

Du är en kommunikativ och tydlig ledare!

Du som passar som produktionschef hos oss har ett tydligt och transparent ledarskap med en trygg och positiv personlighet. Du är bra på att skapa struktur och vill ha ordning och reda omkring dig samtidigt som du har lätt för att lyfta blicken och se helheten. Att ta initiativ och beslut samt att få saker att hända är naturligt för dig.

 

Att kommunicera med olika typer av människor är du bra på och det är lätt för dig att skapa förtroende och få med dig andra runt omkring dig. Du är van att arbeta med styrning av och återkoppling mot underleverantörer samt med generell uppföljning av verksamheten.

 

Vi förutsätter att du har:

• Erfarenhet från asfalt- och/eller bergmaterialbranschen, schakt- och anläggningsbranschen eller annan liknande industriell tillverkning

• Erfarenhet från liknande ledande roll med vana att leda genom underentreprenörer

• Intresse för och erfarenhet av att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor

• Eftergymnasial utbildning – alternativt relevant erfarenhet som gett kunskap inom produktionsteknik, ekonomi, planering och uppföljning

• God datorvana, erfarenhet av Office-paketet samt förmågan att sätta dig in i andra verktyg och system

• God kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift

• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ansök senast 8 februari - eller varför inte redan i dag!

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Christopher Elofsson på 010-449 25 49.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Tillverkning - Stockholm