Skanska

Produktionschef till Göteborg eller Trollhättan

BoKlok söker Produktionschef

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

Beskrivning av tjänst

Rollen som Produktionschef innebär att du ansvarar för att driva på det dagliga uppgifterna på arbetsplats fram till och med slutbesiktning samt 6-månaders besiktning. Du säkerställer att arbetsplatsen uppfyller våra högt ställda förväntningar på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan och med god ekonomi. Genom att löpande samverka med projektteamet, underentreprenörer, myndigheter och andra aktörer under byggtiden säkerställer du ett bra projekt under byggtiden.

 

Största delen av din tid kommer du att vara på de olika byggarbetsplatserna du ansvarar för i Trollhättan, Ulricehamn, Vänersborg etc. Därtill har du även en del administrativa arbetsuppgifter såsom ekonomiuppföljning, planering, avtalsförhandlingar, avtalsskrivningar m.m.

 

Vi arbetar nära tillsammans i våra projektteam och du får möjlighet att vara delaktig i hela processen från projektidé till genomförande. 

Du kommer att ha tätt samarbete med bland andra projektledare, husleverantörer, kundansvarig säljare samt efterservice.

 

Placeringsort är Göteborg eller Trollhättan så att Du har ett flexibelt utgångsläge till de spännande projekt som du kommer jobba med.

 

Profil

Du är en person som kan hantera många ärenden och få saker och ting avslutade. Du drivs av att genomföra projekt på utsatt tid, med hög kvalitét och med ett stort säkerhetsfokus. Som person är du prestigelös, strukturerad och drivande samt har en förmåga till rak kommunikation och trivs i samarbetet med andra. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen för att lära dig nya saker. Du har några års erfarenhet från byggledning och/eller produktionsledning och vi ser gärna att du har en bakgrund som byggnadsingenjör eller motsvarande. 

 

Du kommer att rapportera till Affärchefen som sitter stationerad i Göteborg.

 

Vi erbjuder

En glädjefylld arbetsplats med högt till tak. Engagerade människor och ett varumärke som värnar om sina kollegor och om sina kunder. Vi har vunnit NKI 2017 och har branschens nöjdaste kunder vilket vi väldigt stolta över och vi är mån om att den nya kollegan ska känna sig varmt välkommen till oss!

 

Ansökan

Är det dig vi söker till rollen som produktionschef hos oss på BoKlok?

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef till Göteborg eller Trollhättan