Skanska

Produktionschef Skanska Direkt - Malmö

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. I princip alla våra roller arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare. Eftersom projekten ofta är av mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande – ingen dag är den andra lik och du arbetar sällan längre än ett år med samma projekt.

 

Vill du ha en nyckelroll i vår produktion?

 

Som produktionschef leder du ditt lag i produktionen, och rapporterar till projektchef. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer en säker produktion på våra arbetsplatser. I rollen arbetar du aktivt för att vi når uppsatta mål gällande bland annat tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Du planerar produktionen ute på projektet, skapar ett gott samarbete med kunder och underentreprenörer och får energi av att se dina medarbetare utvecklas.


Du älskar att driva produktionen på plats


Vi söker dig som har kunskap om byggproduktion och är van att koordinera, planera och kombinera med ledarskap. Du vill vara en del av att leda det Malmö bygger!

 

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter med förmågan att ta beslut och driva ditt arbete framåt. Du är ekonomiskt lagd och har intresse för prognosarbete och projektekonomi. Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar. Det krävs att du är lyhörd och har en god prioriteringsförmåga, där du har en tendens att se helheten. Du och ditt kompetenta lag har en bra stämning, det är då ni levererar som bäst.

 

Kom och utvecklas med oss och var en del i vårt härliga team.


Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Peter Alriksson, 010-448 04 22. Pga. semester v28-31 kommer vi inte kunna svara på frågor förrän v32. Skicka din ansökan senast 2018-08-15. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail.

 
Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

 

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Skanska Direkt - Malmö