Skanska

Produktionschef Skanska Direkt – Kristianstad

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vår specialisering är att genomföra ombyggnationer, mindre nybyggnationer samt energieffektivisering där arbetet behöver utföras samtidigt som den nuvarande verksamheten ska fungera så bra som möjligt. Våra kunder finns inom både privat- och offentlig sektor inom områdena skolor, stambyten, vårdbyggnader och energiåtgärder. Skanska Direkt har verksamhet i större delen av södra Sverige och storstäderna Stockholm och Göteborg.

 

Vi arbetar kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi är det lokala företaget med det stora företagets fördelar med gemensamma inköp, hög effektivitet och starkt fokus på arbetsmiljö och säkerhet.

 

 

Vill du driva produktionen i mindre och mellanstora projekt?

Just nu söker vi på Skanska en produktionschef med placering i Kristianstad. Vi står inför flera spännande utmaningar där du och din kompetens kan göra stor skillnad. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av produktionsplanering, arbete på byggarbetsplats och att leda personal i daglig produktion? Då kan det vara dig vi letar efter.

 

Då vi på Skanska Direkt ofta har och siktar på ett långtgående samarbete med våra kunder, är en lyhördhet och förståelse för kundernas behov otroligt viktigt. Vi vill att våra kunder ska välja att anlita oss till nästa projekt för att de är nöjda med hela projektet, från utförande till kommunikationen under projektets gång.

 

 

Du är vår nyckelperson i produktionen

Att vara produktionschef hos oss är en utmanande och utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete. Rollen innebär att du har en förståelse för byggprocessens alla delar och du har en nyckelroll i våra projekt med ett övergripande ansvar att leda, styra och planera produktionen i våra projekt. Du medverkar från projektstart till besiktning och ansvarar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalitet samt arbetsmiljö. Som produktionschef ser du till att vi når uppsatta mål gällande bland annat tidplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Självklart med dagligt stöd från arbetsledare och projektingenjör i projektet.

 

Du bygger och leder teamet på arbetsplatsen och ser till att allas kompetens tas tillvara samt att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du är en viktig förebild både internt och externt och säkerställer att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer.

 

 

Vill du vara med och skapa vinnande lag?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av produktionsplanering, arbete på byggarbetsplats och att leda personal i daglig produktion kommer att vara till stor hjälp i arbetet. Du kanske kommer från en roll som arbets- eller projektledare.

 

Vi vill att du har förmågan få ihop helheten i processer med många olika aktörer inblandade. God struktur och ordning samt ett ödmjukt förhållningssätt är också egenskaper vi värdesätter. Kvalitet, miljöpåverkan och säkerhet är parametrar som vi aldrig tummar på och givetvis gör inte du det heller.

 

Som person är du engagerad, målinriktad och känner dig trygg i att driva produktionen framåt. För dig är det naturligt att skapa ett sunt och inkluderande arbetsklimat med ett positivt och modernt ledarskap. Du är lugn och har förmågan att hantera många parallella uppgifter med stor noggrannhet. I rollen jobbar du nära dina kunder med affären vilket därmed ställer vissa krav på affärsvana och att kunna vara affärsorienterad.

 

 

Vi vill satsa på dig, sista ansökningsdag 2022-09-25

Om du är intresserad är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Glantz, telefon 010-4492643

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 13 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Skanska Direkt – Kristianstad