Skanska

Produktionschef Schakt & Transport - Stockholm

Schakt & Transport, som är en verksamhet inom Väg och Anläggning, är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag.

 

Vårt fokus ligger på produktivitet, säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling! 

 

Just nu befinner vi oss i en expansionsfas där vi växer i Stockholm, men också kommer bredda vårt distrikt mot andra delar av Mellansverige. Vi söker därför

 

Produktionschef som vill vara med och utveckla verksamheten till nästa nivå!

 

Som produktionschef ansvarar du för den dagliga driften av vår maskinverksamhet i Stockholm och du har ekonomiskt resultatansvar för din enhet. Du kommer arbeta nära projektchefen och ha tät kontakt med projekten för att tillsammans med dem hitta lösningar för bästa produktivitet genom rätt maskin och metodval. En viktig del i din roll är att se till att Schakt & Transports insatser skapar mervärde och utvecklar kundens produktionsmetoder.

 

Arbetsmiljön står högt på agendan hos oss och en av dina uppgifter är att säkerställa att arbetet kring arbetsmiljö- och miljöfrågor håller högsta klass. Till din hjälp har du två transportledare samt Skanskas arbetssätt och riktlinjer.

 

Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig 

 

Vi söker dig som har ett brett kontaktnät i branschen, har förståelse för kundens behov och är affärsmässig i ditt möte med kund. Du är bra på att bygga hållbara och goda relationer.

 

Som person är du driven, självgående och mån om människorna i din omgivning. Du är därutöver noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad i ditt arbete. 

 

Du har också:

• 3–5 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll

• Gedigna kunskaper inom entreprenadmaskiner

• Dokumenterade ledaregenskaper.

 

Akademisk utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta i väg- & anläggningsprojekt är meriterande.

 

Sök idag – eller senast 20 juni!

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte med att söka.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Nicklas Ursin på 010-448 02 47 eller HR-partner Karin Scarlini på 010-448 25 76.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Additional Information

• Location: Stockholm, Stockholm, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Schakt & Transport - Stockholm