Skanska

Produktionschef Infraservice - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.


Till infraservice i Stockholm söker vi nu en

Erfaren och engagerad Produktionschef

Ta chansen att bli en del av ett projektteam som drivs av stort engagemang och med fokus på möjligheter.

Som produktionschef har du det yttersta ansvaret för att verksamheten drivs på bästa sätt och att uppsatta mål nås. Du ansvarar för planering och ledning av verksamheten, både på ett övergripande plan och i den dagliga driften.

Du har ett övergripande ansvar för ekonomistyrning och för projektens ekonomiska resultat samt dess personal. Du ansvarar för den löpande dialogen med kundens projektledare och tar fram förbättringsförslag och kostnadsbudgetar för dessa tillsammans med arbetsledarna. I rollen ingår också att löpande följa upp, kvalitetssäkra och planera egna och UEs resurser. Att säkerställa att arbetet utförs med säkerhet och arbetsmiljö i fokus och utifrån Skanskas värderingar och riktlinjer är en del av din vardag.

Rollens placeringsort är i Västerhaninge.

Beredskapstjänst förekommer inom driftområdet.

Att organisera och leda personal och verksamhet är din grej!

Du som passar i rollen produktionschef hos oss är en beslutsam, strukturerad och resultatorienterad person med stort fokus på kvalitet, miljö och säkerhet. Du är van att driva projekt, är trygg i ditt ledarskap, har förmågan att prioritera och är beredd att ta snabba beslut när situationen kräver det. Vi vill att du som ledare ger rätt förutsättningar för ditt team och att du bidrar till 100 % arbetsglädje.

Du har erfarenhet från ledande roll med personalansvar inom tex. mark, anläggning, trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel, byggprojekt.

Meriterande är goda IT-kunskaper samt att du är en van användare av Office-programmen. Du har bra språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har YH utbildning eller någon form av akademisk utbildningsbakgrund samt har erfarenhet från drift och underhåll.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och attityd.

Välkommen med din ansökan senast 21 januari

Sista ansökningsdag är den 21 januari 2020 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta distriktschef Daniel Nilsson på 010- 448 75 81

Välkommen till Skanska!Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 21 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Infraservice - Stockholm